Tudi, če je zastonj, mora delovati, drugače naj se ukine. Sicer sem jim pa v zadnjih letih doniral kar nekaj €.
Mas celo serijo streaming servicov… placas in dobis. Ni posteno da se pritozujes nad nivojem storitve ki ti nekaj omogoca zastonj. Vem da si navajen in da v tvojem mehurcku tako lavfajo zadeve ampak ce hoces luksuz ga placaj.
Ce ne pa javni servis in glej tri programe ki ti jih drzava omogoca.
Zakaj ne? Za zadeve, ki jih uporabljam, rad doniram. Pa še v VIP razred so me dali, da me niso zafrkavali grede ratia.
Kdo bi si mislu, da se tut na alterju take cvetke najdejo
zakaj potem ne doniraš content creatorjem, k so dejansko ustvarl to kar gledaš in sejalcem, ki so ti dejansko dal vsebino....Zakaj ne? Za zadeve, ki jih uporabljam, rad doniram. Pa še v VIP razred so me dali, da me niso zafrkavali grede ratia.
Seveda je zastonj ker do ustvarjalcev ne pride niti cent.V resnic ni zastonj. Ti z dolvleko delis bandwidth, pa gledas reklame pa se za donacije prosjacijo. Vse za nedelujoč portal...
Se strinjam, saj zadnja leta je vse sranje kar naredijo. Okey Squid games sem nekako prebavil.Seveda je zastonj ker do ustvarjalcev ne pride niti cent.
Saj UL ni važen, važne so ure in, da ti piše, da si povezljiva. Seveda pa ne škodi. će se seje več ur, kot je nujno.jaz sem šla skozi vso telovadbo, ki je bila v vodičih. porte odprla na modemu, ruterju, torrent klientu. internetna povezava in hitrost tudi ni problem. Še VPN sem ugasnila za ta blink. nič nisem naredila, kaže mi kot da ni nobenega odjemalca (izbirala pa FL z največ ličerji, da si popravim tole) in se trudim z urami sejanja, ker upload je neobstoječ praktično.
Urediti moraš razlog za blokado - vse moraš sejati najmanj 4 dni, tudi če imaš dober ratio na drugih torrentih.Pozdravljeni. Na Mojblink imam sicer kar dober ratio, a je račun vseeno blokiran. Ima mogoče kdo kakšen invite na voljo?