Pejdi v partis preko nasveta nekaj postov nazaj. Drugače takoj ko si zgoraj navedel da ne dela sem šel zdownloadat film Mulan. Delalo bret posebnosti. Morda ti kake skripte w brskalniku nagajajo. Probaj z drugim browserom
Mini pa recimo dam v partis iskalnik določeno besedo, npr "alter", mi poišče 22 rezultatov za to besedo. In ko klinem na en rezultat, lahko podrobneje pogledam, kaj je pod tem in lahko eventualno potegnem dol. Do sem vse OK. In potem ko kliknem v browserju (firefox) puščico back, mi ne pokaže spet teh 22 najdenih rezultatov, ampak partisovo prvo stran.
Vam tudi? Kaj delam narobe?
Tako kot Kamele0N, samo da pritisnem na kolešček pri miški, pa te avtomatsko vrže v nov zavihek.Mini pa recimo dam v partis iskalnik določeno besedo, npr "alter", mi poišče 22 rezultatov za to besedo. In ko klinem na en rezultat, lahko podrobneje pogledam, kaj je pod tem in lahko eventualno potegnem dol. Do sem vse OK. In potem ko kliknem v browserju (firefox) puščico back, mi ne pokaže spet teh 22 najdenih rezultatov, ampak partisovo prvo stran.
Nič ne delaš narobe, tako pač imajo. Če pa po tem, ko klikneš back klikneš še refresh page, pa se rezultati čudežno pojavijoMini pa recimo dam v partis iskalnik določeno besedo, npr "alter", mi poišče 22 rezultatov za to besedo. In ko klinem na en rezultat, lahko podrobneje pogledam, kaj je pod tem in lahko eventualno potegnem dol. Do sem vse OK. In potem ko kliknem v browserju (firefox) puščico back, mi ne pokaže spet teh 22 najdenih rezultatov, ampak partisovo prvo stran.
Nimam več dvd predvajalnikapa sej pa daš teh par e za dvd, al je nujno vse ukrast?
Nimam več dvd predvajalnika
Se pa še najde kaj starejšega.Sicer pa, glede na to, da zadnje čase na fartisu ni nič pametnega, se zarad mene lahko tudi ugasne ...