Za kuhanje v pari uporabljam rozeto za tri evre, pri peki kruha pa v pečico dam kozico z vodo.Parna pečica (osnovni namen) je kuhanje na pari,100°. Druga zadeva pa je dodajanje pare pri peki.
Imamo jo tud v službi.To je zakoon zadeva zazel.Ti med pečenjem dodaja paro.In je super sočno meso,krompir itd.Skuhaš noter vse,zelenjavo,štruklje itd itd.Blanširaš in še kaj bi se našlo.
Imam zdej samo parno.Rad bi imel kombinirano.Že samo parna je fenomenalna.Kaj šele kombinacija.
Ajaaa.Imamo jo tud v službi.To je zakoon zadeva zazel.Ti med pečenjem dodaja paro.In je super sočno meso,krompir itd.Skuhaš noter vse,zelenjavo,štruklje itd itd.Blanširaš in še kaj bi se našlo.
Imam zdej samo parno.Rad bi imel kombinirano.Že samo parna je fenomenalna.Kaj šele kombinacija.
Lej, ene pač znajo. CaricaA žena je medtem, ko ti vse to blanširaš s kolegi na pivu?
Kaj pol,naj Bosch prekličem in vzamem tole Aeg k bom dal link?
https://www.harveynorman.si/pecica-aeg-bsk892330m
Sporočte mi do 14 ure.
midva take kombinacije nisva vzela, ker nima pirolize itd, imava pa neff ki tudi peče z dodajanjem pare. Ni pa parna, tista je posebej namenska. So pa cene x 3 glede na tole, vsaj priporočene, dobila sva za 40% cene, tujina valjda.
Gledam linke, berem in se čudim. Kaj v 15 letih pa razvoj nič kaj dosti ni šel naprej?Piroliza je totalna neumnost že tako in tako ( nora poraba energije) dvojna neumnost je pa na parni pečisci, ki ima program z paro zmehčanja oblog, ki gredo potem enostavno dol.
Res pa je, da zaradi neumnih kupcev, ki to želijo ima marsi katera firma tudi to v programu.
Skratka, po domače, če bi mnogi kupci Golfa želeli takega z izpuhom sredi strehe, bi jim VW pač tudi tako verzijo naredil.......
Zdaj pa sploh ne štekam razloga za zamenjavo. 4 leta, vse po spisku pa menjavaš.
Čaki, pirolizo ima, navadnega pečenja pa nima? Ali imaš dve pečici, eno navadno in eno parno, in menjavaš za kombinirano?Ker hočem imet oboje v eni.Razumeš.Kombinirano.