Parkirna vzvratna kamera

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Kakor je napisano že v naslovu - je morda kakšen nasvet, kje iskati in kaj nabavljati od te vrste dodatkov?
Dolga leta pri prejšnjem avtomobilu sem bil navajen na senzorje, sedaj pa bi s kakšno od teh naprav opremil sedanjega. Ker mi ni do podiranja, vrtanja lukenj v odbijač in kar je še tega veselja, sem začel razmišljati o možnosti vzvratne kamere. Ker mi iskalnik vrže kar nekoliko preveč možnosti, sprašujem tudi tukaj.

Za vse namige (tip, dobavljivost, kje) se že sedaj zahvaljujem!

LP

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Cist tko, prakticno, jaz bi dal senzorje. Sem imel priloznost sprobat kaksno kamero, original in je bolj kot ne sminka kot uporabno. Prvic, ce imas usran avto, cetudi malo, se zaendrek vidi. Ob soncnem vremenu in da imas senco za avtom ali parkiras vzvratno v senco ti bodo bolj koristili senzorji kot kamera.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
No ja, jaz sem imel na Primeri original vgrajeno vzvratno kamero in je bila dosti boljše od katerihkoli senzorjev, s senco ni bilo nobenih problemov, se je vse lepo videlo, parkiral si pa lahko dobesedno na centimeter.

Zdaj imam senzorje pa so tudi v redu ampak se s kamero vseeno ne morejo primerjat...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Kamera v Aurisu Hybrid deluje odlicno
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
na ebayu imas kamere k se vgradijo v mesto kjer je lucka za osvetlic tablico, tako da je potem v enem kosu kamera in lucka...

zdej o kvaliteti kamere nemorem reči,super verjetno nemore bit glede na to da stane 30€ ...

Lahko pa pohvalim kameor za v rikverc pri bmwju, tudi ponoči se vidi tako lepa slika, da se opazis ne da je tema
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.670
10.952
113
http://www.supersound.si/dodat...z-zaslonom.html

Tale shit so mami dali na fiesto...poden od podna. Daš rikverc, nekaj piska samo od sebe, pa neha, pa spet piska....na mojem so originalni in jih ne moti nič in piskajo, ko je potrebno...tak da senzorje wsamo original, pa še nekega "tuning" ekrančka nimaš v avtu, ampak tisti krogec, ki ga vidiš v ogledalu zadaj....

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
ni kriv senzor za napačno montažo.....
če je obrnjen pod prevelikim kotom navzdol bo piskal. če je senzor narobe obrnjen bo piskal. če je preveč na debelo barvan bo piskal ipd

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Hvala vsem za trud, nekaj linkov je zelo uporabnih in bom lažje brskal naprej.
Še najbolj mi 'diši' variata kamere v okvirju tablice...

LP

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
sosed ima takšno. odlična! smao priporočam. se mu na ekranu prikaže situacija za avtom, ko da v rikverc .. sicer je pa na ekranu ali film ali glasba .. priporočam. Ne vem pa, kateri model/firmo ima .. zagotovo pa nima nekega šrota za 15€ ..