Parkiranje Vodice

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Pomoč prosim..

Za cca 15-20 ur rabim parkirati v Vodicah, kjer me poberejo... Kam da ne bo problemov? Vedno sem pri bencinski, vendar ne za toliko časa.. Pri britofu?

Hvala...

Grestr

Fizikalc
Izključen uporabnik
6. jun 2016
495
142
43
Pomoč prosim..

Za cca 15-20 ur rabim parkirati v Vodicah, kjer me poberejo... Kam da ne bo problemov? Vedno sem pri bencinski, vendar ne za toliko časa.. Pri britofu?

Hvala...

Amm, se pravi dol z AC mimo pumpe do semaforja, naravnost skozi križišče in čez 100m levo, na desni strani je mesar, na levi pa ena lesena koliba kjer prodaja sadje in zelenjavo, tukaj je dovolj P

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.248
113
Britof bo definitivno boljša opcija kot pa za pošto tam pri tisti brunarici, sam sem tam že večkrat pustil kakšno vozilo za par ur/pol dneva pa še nisem imel težav.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Pri britofu je pomoje še najboljša opcija. Pri občini je modra cona, zna hitr kakšna položnica bit zataknjena za šipo.
Opcija je še pri šoli, nasproti Bar bar A.

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Pri pokopaliscu v Vodicah veckrat vidim redarje, ki pregledujejo oznacene ure prihoda avtomobilov, oz. manjko le-teh! Jaz ne bi tvegal na tvojem mestu. Cas parkiranja je omejen na mizerni dve uri.

tony

Guru
23. jul 2007
9.741
1.526
113
Če ni že prepozno: verjetno ta omejitev 2 h pri občini čez vikend ne velja (ve kdo?)...

Pri britofu pa sploh vedel nisem, da je kakšna časovna omejitev parkiranja :) Kakorkoli, tam so pred leti veliko operirali cigani in kradli iz avtov ko srake. Ne imej ničesar na vidnem mestu, najbolje pa ničesar vrednega v avtu. (Celih avtov pa sicer ne kradejo.)

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Pustil sem ga pri britofu. Desna stran ko zapeljes noter je modra cona, leva pa ne... In tudi praktično polno in vsi avti parkirani na isti nacin. Hvala, lp