Parkiranje na Mencingerjevi (LJ)

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
V tej ulici (ob Gradaščici, levo od Jadranske, če greš dol proti Mestnemu logu) je ob pločniku na cesti vedno parkiranih ogromno avtomobilov in to po celi dolžini, vse do rondoja. Zanima me, če je to tam dovoljeno
confused-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Nevem če je. Včasih ga tudi sam tam pustim. Sem pa opazil da redarstvo skoraj vsakodnevno deli kazni vendar samo kjer je križišče(cca 15m naprej in nazaj).

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Pogosto tam pešakam, avtomobili so bolj kot ne večina vsak dan eni in isti, kazni pa nikoli noben ne dobi, čeprav so na drugi strani ceste znaki za prepovedano ustavljanje in parkiranje.

Sprašujem pa ne zato, ker bi me motilo, ampak ker bi tudi jaz rad tam parkiral brez slabe vesti
grin1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Ni treba.. ker potem zame nebo placa
evil.gif

Glej jaz parkiram tam 2x na teden za urco ali 2 pa nisem imel problemov. Je pa res da ne pustim avta v križišču..

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Jaz tam večkrat parkiram, če moram po faksu skočit v kakšne trgovine etc. ... Do sedaj v treh letih nisem imel nobenih problemov, je pa res, da se izogibam parkiranju ob križščih in prehodih za pešce na tej ulici. Redarji so vsako jutro tam, kazni pa pišejo samo tistim, ki parkirajo preblizu križišča ali prehoda za pešce, sicer pa ne.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Pazite le toliko, da če parkirate na voznem pasu, da bo avto obrnjen v pravilno smer. Večkrat sem že opazil, da so redarji kazni napisali tistim, ki so bili parkirani preblizu križišča, prehoda za pešce ali pa so bili obrnjeni v nasprotno smer vožnje. Verjetno nimajo pooblatil, da kaznujejo voznike, ki pustijo avto na vozišču.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Lej, načeloma ni prepovedano a ko jim zmanjka dela uletijo in vse polisičijo
grin1.gif

Podobno kot so naredili na obračališču 3ke na Rudniku, uletelaval 3 dni zapored pa vsem napopal lisice in zdej jih en čs ne bo- a koga so motil tm avti če niso Busarjev?

LP.S

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Pazite le toliko, da če parkirate na voznem pasu, da bo avto obrnjen v pravilno smer. Večkrat sem že opazil, da so redarji kazni napisali tistim, ki so bili parkirani preblizu križišča, prehoda za pešce ali pa so bili obrnjeni v nasprotno smer vožnje. Verjetno nimajo pooblatil, da kaznujejo voznike, ki pustijo avto na vozišču.
Parkiranje je tam dovoljeno, če ni preblizu križišča.
Parkiranje v nasprotno smer vožnje (druga stran) je pa povsod prepovedano, zato tud talajo kazni. Koliko večjo nevarnost predstavlja v nasprotno smer obrnjen avto v primerjavi z pravilno obrnjenim pa še nisem pogruntal. Ampak itak je važno samo da kasa štima.