Parkiranje - Metelkova, LJ

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Rabim delovnik, ob 7h zjutraj, za cca 1 uro.

Se da kar na ulici (in zastonj) ali ne?

Kje bi se dalo najlažje?

Thx.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
zjutraj je tam kar frej...jst sm bla prejšnji teden okoli osmih zjutraj, pa se je dal dobit-če ne diekt na metelkovi med tistimi drevesi pa v ulici vzporedno z metelkovo. Če parkneš med drevesi, je zastonj se mi zdi, ampak lahko tut kazen dobiš, ker si ubistu na pločniku. Drugače pa tut parkirnahiša metelkova...je pa malce dražje. Tam vzporedno z metelkovo pa plačaš v ta cesti pobiralec kovancev :p

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Izven parkirne cone nikar ne parkiraj. Redno z lisicami okoli hodijo. Še posebej tam med drevesi ob SEM-u. Pajk sicer redno hodi, ampak, da bi kaznovali tistega, ki je lepo parkiral in bil brez listka, pa še nisem videl. Lahko parkiraš na Resljevi, lahko na drugo stran Metelkove, lahko v coni okoli Tabora,... Okoli sedme, oz. kako minuto prej, res ne bo problem. Če prideš ob 6.30 bo pa sploh vse frej... Sam sem pa ponavadi parkiral nekje okoli Vodmata ali Japljeve, ker tam listkov ne rabiš, ampak pazi, da ne zaparkiraš kakega igrišča, prehoda... Imaš pa celih 5 minut hoje do Metelkove.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Daš tistih nekaj fičnikov in parkiraš legalno v park hiši ali čez Masarykovo na štacjonu.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz parkiram med drevesi pri avtošoli, zaenkrat še nikoli ni bilo lisic. Res pa je, da sem tam za uro ali dve, ko grem k zdravniku. Pri cerkvi med drevesi si pa zaradi lisic in kazni ne bi upala parkirat. Če ni parkinga grem pa v parkirno hišo... Vseeno ceneje kot kazen.
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Za zastonj parking moraš iti vzhodno od Njegoševe. Torej:

Parking%20Metelkova.jpg

Ampak če rabiš samo eno uro, potem je en kup parkirnih tam okoli, oziroma ogromno parkirišče na železniški postaji, kjer samo prečkaš Masarykovo in si na Metelkovi.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Ta del že zjutraj zaparkirajo uslužbenci UKC-ja, pa pazi, da ne parkiraš pred kakšen vhod ali pritlično okno, bo takoj črta po avtu.
Jaz bi raje dal tistih nekaj centov in parkiral na modri oz. beli coni.