Parkiranje - kazen

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
kva nej pol nardim... grem iz železnikov do škofje loke z avtom, v loki grem na vlak do kranja, od tam pa peš ali pa z busom do faksa? al pa naj kar peš hodim? ehh...

aja še neki glede tega listka. ko mi oni pošlejo položnico na dom... a dobim jst kazen 125€, al mi dajo polovično? a morm it jst sam do občine z listkom in tam lahko plačam polovično? nekdo mi je reku, da na položnici polno zacolajo.

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Sem slišal tudi da je pametno, da če parkiraš na kakšnem nedovoljenem območju, da je priporočljivo obrnit gume čisto v eno stran, ker tako naj ne bi šle lisice gor.

Ne vem, ce to kaj prevec pomaga. Mogoce pri kaksnem avtu, ki ima odzadaj pogon...
Ce ne grejo gor lisice, te pa pridejo iskat z pajkom
evil.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Ko ti oni pošljejo položnico imaš še čas da plačaš polovičko, ker takrat ko boš dobil plavo kuverto, se ti bo šele štelo, da je vročeno osebno. Nisem pa sigurn, a je zej polovička 8 al 16 dni, se mi zdi da 16, ker 8 dni imaš kao časa za pritožbo, ker pritožbe nisi napisal, je to "pravnomočno" po 8 dneh od vročitve, nato pa maš še 8 dni časa za plačat.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Še zmer mu ga lahko odpeljejo s pajkom, če bo preveč oviral promet, poj bo še dražje, pa če ma tablice gor ali pa ne.

Če si pa na področju, kjer ni pajkov in lisic, pa res lahko snameš tablice. Jaz sem to že počel, mal čudn zgleda, ampak da se pa:)

Glede parkiranja pa tako. Izkušenj nimam, samo glede na to, da ti mora lisico dat na voznikovo stran, jo bo res vrjetneje težje montiral, če boš z voznikovi delom parkiral tik ob pločnik. To bi moral pa kak lijsak povedat kako je z nameščanjem le-teh. Sam na srečo izkušenj nimam
evil.gif