A ti spet baba doma ne pusti do besede, pa potem tukaj mečeš ven svoje frustracije s trolanjem? Komentiral bom, kar bom hotel, ti pa o-d-j-e-b-i.Ti itak nimaš prava komentirat športa.
Roko na srce, nimaš jim kaj očitat.
Skoda je, ker skoraj niso igrali na krila in ta slab zaključek tekme. Drugače pa je 4. mesto zelo lepa uvrstitev.Seljačka tolažba Četrto mesto na OI, je zate seljačka liga.
Borili so se do konca in stopnjevali formo. Da so izgubili tekmo v zadnjih sekundah, proti taki reprezentanci kot je Španija, ni nikakršna katastrofa. Boli pa, to se pa strinjam.
Dej ti in tebi podobni najprej ušejpajte telesa v Šeškotovem stilu, pol pa pište take komentarje.Roko na srce, to poslušamo že od Jugoslavije ven. Pa ne gre se za to da bi jim kaj kdo očital. Ampak vedno isto, 99% odigrajo, zadnji pomembni procent pa mi vedno potegnemo kratko. Ne gre se za očitanje ampak očitno rabimo mi Slovenci kot kolektiv psihiatra? Isto sem poslušal za Šeška ob tistem zgrešen šutu. Ni mu kaj očitat, je mlad in blalalala... Ja. Ampak 2 leti že poslušam kak vrhunski igrač je on, kako si ga želijo vsi najjači klubi. Sorry, vrhunski igrač to pospravlja. Koliko je že star ta Yamal ki je igral za Španijo? 17 in je pospravljal? Skratka nima veze, jezi me edino da smo to vedno mi. Zakaj mi vedno zgubimo za točko in zakaj mi ne zmagamo za točko? To enostavno ni razlika v kvaliteti temveč v miselnosti in psihi. In seveda, dosegli so vrhunski rezultat ki pa je zelo grenak. Še enkrat, ta izrek "da jim ni kaj očitat" je pa zgolj seljačka tolažba.
Miško bogibogi k morš enkrat na let nardid obvoz iz službe in mečeš svoje frustracije na športnike in seveda s kavča komentiraš in orgazmiraš najraj ob porazih, nimaš niti najmanjse pravice komentirat biloker šport. Moja baba gor ali dol. V tem smislu ne sodi drugih bab po svoji.A ti spet baba doma ne pusti do besede, pa potem tukaj mečeš ven svoje frustracije s trolanjem? Komentiral bom, kar bom hotel, ti pa o-d-j-e-b-i.
Goba ne seri. Sej če nisi spremljal je tuki google.A je naša ekipna reprezentanca že kdaj kej naredila ko je bilo res treba?
Ta koment naslovi na vse tiste ki v medijih pisejo clanke na temo sportnikov_ega dosezka.Dej ti in tebi podobni najprej ušejpajte telesa v Šeškotovem stilu, pol pa pište take komentarje.
Se strinjam vključno z bejbo k je bla dons zadolžena za teženje fantom.Ta koment naslovi na vse tiste ki v medijih pisejo clanke na temo sportnikov_ega dosezka.
Pri nesportnikih se temu rece frustracije.
Mene boli in jezi ta zadnji neizdelan napad. 19 sekund smo imeli, vsaj vrgli bi lahko neko bombo, da bi vsaj sanso meli.
Dej ti in tebi podobni najprej ušejpajte telesa v Šeškotovem stilu, pol pa pište take komentarje.
A je naša ekipna reprezentanca že kdaj kej naredila ko je bilo res treba?