Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
.... ravno kuham paradžnikovo omako iz Lušta. In sem malo "razočaran" - ni bil čisto zrel. Očitno morajo hitreje pobirati kot bi bilo "prav". Je pa še vedno "boljši" kot ostalo kar se dobi pri nas po človeški ceni.
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Verjetno res, drugače bi jim verjetno vse zgnilo, jest sem Luštovega par dni nazaj jedel par ur po nakupu in nič kaj preveč okusa. Bo treba počakat domačega iz vrta druge ni
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Hofer/Lidl je socialna trgovina, za tiste z malo gnarja, ni pa panike, če kdo od bolj premožnih zahaja tudi sem notri. Dejstvo je, da sem 100% da je v Šparu, Mercatorju (pod pogojem, da se ne kupuje blagovno znamko) boljša roba, ampak 2x celo 3x dražje.
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Hofer/Lidl je socialna trgovina, za tiste z malo gnarja, ni pa panike, če kdo od bolj premožnih zahaja tudi sem notri. Dejstvo je, da sem 100% da je v Šparu, Mercatorju (pod pogojem, da se ne kupuje blagovno znamko) boljša roba, ampak 2x celo 3x dražje.
Bravo!
Bog te nima rad. Kdo je tebi net dal...
A sem lahko tvoj prijateljCitat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Bravo!
Bog te nima rad. Kdo je tebi net dal...
Si je težko priznat, da so socialne trgovine Lidl/Hofer. Notri imajo kar nekaj naših izdelkov, ker v nasprotnem primeru, bi imel 1/3 manj prometa, Slovenci smo po eni strani mahnjeni na Slovenske izdelke, domače.
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Gospod nepismeni...
Vsaj vse objave v temi bi prebral... mogoče bi opazil da bebci poveličujejo Hofer kako je oh in sploh...
pa ni.
Ko boš enkrat kupoval za dnevno uporabo količine katere jaz nakupujem (večja familija) in ti bodo začeli pizditi da umetne pomije iz Hofra (pa je vseeno, mesnine, zelenjavo, sadje...) odnesi kam drugam se pa javi.
Imam v becirku 6 Hofrov, pa se ne razlikujejo po (ne)kvaliteti. Toliko.
Se pa strinjam da je off. Tako kot cel alter.