ZivjoGaražna in dvoriščna vrata odpiram s www.shelly.si
oziroma s https://www.shelly.si/si/wifi-releji/1-shelly-1-wifi-stikalo-3809511201862.html
klikZivjo
Mi lahko tole odpiranje garaznih vrat malo razlozis.
Namrec sedaj pridem domov in stisnem daljinca pa se odpro...zgodilo se je parkrat da so mulci pozabili kljuce in sem se moral pripeljat iz sihta da sem odprl....
....kako bi speljal da bi lahko garazna vrata odprl remote preko telefona - kaj bi potreboval vse- en snel kurs ce lahko prosim
hvala
TI lahko povem iz lastnih izkusenj,.. shelly 1 priklopis na motor. In potem preko app odpres vrata. V bistvu simulira pritisk na gumb. Dela preko wifija.Zivjo
Mi lahko tole odpiranje garaznih vrat malo razlozis.
Namrec sedaj pridem domov in stisnem daljinca pa se odpro...zgodilo se je parkrat da so mulci pozabili kljuce in sem se moral pripeljat iz sihta da sem odprl....
....kako bi speljal da bi lahko garazna vrata odprl remote preko telefona - kaj bi potreboval vse- en snel kurs ce lahko prosim
hvala
Super hvala.TI lahko povem iz lastnih izkusenj,.. shelly 1 priklopis na motor. In potem preko app odpres vrata. V bistvu simulira pritisk na gumb. Dela preko wifija.
Super hvala.TI lahko povem iz lastnih izkusenj,.. shelly 1 priklopis na motor. In potem preko app odpres vrata. V bistvu simulira pritisk na gumb. Dela preko wifija.
Ja pa enega da bo naredil, ce ti ne znas meni je pomagal električarSuper hvala.
Sam shelly 1 rabim in toj to?
Grem v nabavo
Videl razliko zaradi magneta, ampak imam kamero v garazi tako da vidim ali so odprta ali ne, rabim res samo da bi na remote lahko odprl v dolocenih primerih.
zvezat bom znal
Kdor uporablja omenjeno zadevo oz. karkoli podobnega. Kako je rešeno z uporabo več stikal? Da bi dal 3 oz. razmišljam celo 5 kom?Zato pa rabiš takšno kot sem zgoraj v linku prilepil, deluje tudi preko ok googla.