Mogoče si raje omisli pametni telefon z WiFi. Doma in v službi/faksu imaš itak WiFi.Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Potem bi vseno bila najboljša simobil in mobitel?
Tuš mobil me predvsem mika zaradi interneta.
oziroma bo ati sklenil.Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
(po potrebi bom pa še sklenil dodatni prenos)
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zato ker ob polnem signalu sredi LJ greš na internet.....in tiprve 3 strani odpre takoj.....4to čakaš čaaaaakaaš...in čakaš....nato ti 5 odpre takoj....6 s5 čakaaaaš....
Zato ker ko se javiš mi še nikoli ni uspelo slišat prve besede v celoti vedno je blo v stilu..... iiivjo namest živjo......al pa er dan namest dober dan....
zato ker vsake par sekund kakor da prekine signal in določenih delov stavka ne dobiš dostavljenih (poglej si stavek nad tem stavkom) ....posledično moraš stavek 2x ponavljati....če meš nesrečo pa 3x
Zao jaz uš mobi......la nebi eč vzel
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zato ker ob polnem signalu sredi LJ greš na internet.....in tiprve 3 strani odpre takoj.....4to čakaš čaaaaakaaš...in čakaš....nato ti 5 odpre takoj....6 s5 čakaaaaš....
Zato ker ko se javiš mi še nikoli ni uspelo slišat prve besede v celoti vedno je blo v stilu..... iiivjo namest živjo......al pa er dan namest dober dan....
zato ker vsake par sekund kakor da prekine signal in določenih delov stavka ne dobiš dostavljenih (poglej si stavek nad tem stavkom) ....posledično moraš stavek 2x ponavljati....če meš nesrečo pa 3x
Zao jaz uš mobi......la nebi eč vzel
Kolega to si ti zamešal s Simobilovim omrežjem.Zelo velika prednostn omrežja Tušmobil je vsekakor UMTS 900 pred ostalimi, edini operater s tem omrežjem v SLO. Torej, če sem prav razumel, je prednost prenosu podatkov? V tem primeru Simobil omrežje najslabša mogoča izbira, tako zaradi zasedenosti omrežja kot zaradi omejitev prenosa podatkov. Kar je bilo leta 2007 je bilo povsem razumljivo, saj se je omrežje gradilo pri Tušmobilu. Sedaj smo 2010 in je omrežje bistveno napredovalo pri Tušmobil-u, kar pa nemoremo rečti za Simobil, saj je preveč osredotočen na marketing. Za sebe lahko rečem, da vse kar sem napisal vem iz lastnih izkušnjah, saj sem tudi sam uporabnik i plačnik položnic. Simobilovo omrežje pa bo morda boljše, ko bodo zamenjali centralo, vendar to še ne bo kmalu, enostavno jih preveč košta.
res je. Je pa iz Tušmobilovega letnega poročila razvidno da so postavitev novih 200-400 baznih postaj zaupali podjetju iz tujine. 31.12.2009 je imel Tušmobil 350 GSM baznih postaj s 95,3 pokritostjo prebivalstva in 73,5% pokritosti ozemlja. Sedaj v tem trenutku bi jih morali biti vsaj 400-450 GSM baznih postaj.Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Mogoče si raje omisli pametni telefon z WiFi. Doma in v službi/faksu imaš itak WiFi.Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Potem bi vseno bila najboljša simobil in mobitel?
Tuš mobil me predvsem mika zaradi interneta.
Preden zamenjaš operaterja, vloži teh 5€ v prepaid SIM kartico izbranega operaterja in preveri, kako je z močjo signala in kakovostjo pogovora po krajih in cestah med njimi, kjer se največ giblješ. Najslabše je iti na slepo v dveletni aneks. Če že zamenjaš, lahko počakaš kak mesec, preden kupiš telefon na aneks.
sploh ne samo kaj rabiš pri petnajstih smartphone in dodatn prenos podatkov? pičiš biznise? moreš maile gledat skos in pošiljat ponudbe okoli ipd.Citat:
Uporabnik mobilni pravi:
Da, kaj je to kaj takega? Ali so za uporabo smartphone nujno pogoj leta ?
Kaj ima Tuš zaklenjene telefone?Citat:
Uporabnik Tanja_86 pravi:
Zaenkrat je Simobil s paketom ORTO V NULO najboljši. Pri Mobitelu so paket povišali iz 15e na 19e in pa znižali prenos podatkov iz 1000MB na 100MB. O Tušmobilu raje ne govorim, ker je to en velik nateg. Ljudje so šli na Tušmobil samo zaradi telefonov (npr.: Nokia N95). Torej, jaz bi še enkrat vzela Simobilov paket.