Padec po stopnicah v diskoteki.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Potreboval bi en nasvet!
In sicer se gre za poškodbo v klubu. Namreč pri vstopu v diskoteko sm zaradi spolzkosti padel po stopnicah in si poškodovau koleno, gleženj ter neugodne bolečine v hrbtu. Nemudoma sem odšel na urgenco, kjer so me pregledali in slikali. Ni biilo nobenega zloma le modrice in odrgnine.
Sedaj pa mene zanima, če jaz lahko dobim ooškodnino, ker ni bilo nobenega opzorila za spolzko stopnišče.Dobil sem bergle navodila za počitek in oskrbo poškodbe. Zaradi poškodbe nisem sposoben opravljati dela.
Jutri odidem do zdravnka.
Kakšna so vaša mnenja?
hvala

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Si povedal ko si prišel k zdravniku da si padel v tej pa tej diskoteki da je zabeleženo v poškodbenem listu?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No kje torej šteka? Stopiš osebno do lastnika lokala ter ga vprašaš če ima zavarovano odgovornost da ga opozoriš da boš zahteval odškodnino, potem pa ti dalje ureja vse odvetnik. Koliko se prav spomnim boš moral zaključiti zdravljenje in po zaključenem zdravljenju ko boš imel vso dokumentacijo bo odvetnik na podlagi police ki ti jo bo dal gostinec zahteval odškodnino od zavarovalnice... Pač zmeni se prej z lastnikom lokala če ne boš imel frke...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja avtomatsko imaš več poti, potrebni bodo dodatni dopisi na zavarovalnico, priče itd... Lahko reče lastnik da se to pri njemu ni zgodilo, pol pa je drkarija... Vsekakor je lepše če on to "prizna" ti da kopijo police in greš k odvetniku kjer on potem opravi svoj del.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
pa si pri padcu obvestil lastnika, da je bil seznanjen o tej nezgodi? Ce nisi idi cim prej, pa mu obljubi par procentov, drugace bos na hitro popuso :D

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Drugic je pametno zahtevati ogled s strani policije,v primeru da lastnik kej komplicira.
Pa imeti par prič tudi ni slabo, ki so videle padec.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
V to da ima priče ne dvomim
grims-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Zdravnik mi j edau goro terapij, očitno le ni tko nedolžna stvarca..Čeprov par ur po padcu, sm še dokaj normalno hodil in sm se vrnu nazaj v diskoteko. Drugi dan pa polom, vse boli zateklo in tako je tudi sedaj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
take kot si ti, bi morali strpati na prisilno delo..dejansko ti nič ni bilo in si dalje hrepenel po redbul vodki, nato pa se ti je zdejlo da bi bilo fajn posrkat od nekoga par 100 €.. marš zajedalci.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Zajedalec ti je v gačama;)
Če bi me poznal, bi vedel , da ne pijem in ne kadim.Sploh še nisem pijan bil v življenju verjel ali ne. To, da so pa stopnice nevarne pa nisem edini, ki je ugotovil! Zakaj so pa zavarovalnice? Sej pošteno delam in vsak mesec pošteno tudi plačujem prispevke...
Važno je, da direktorji zavarovalnic živijo na veliki nogi od našega denarja. Ko pa je treba kaj izplaæati, si pa že zajedalec.
Pazi kaj govoriš, da se nebo tebi enako zgodilo, pa boš videl, kako boš hitro postal "zajedalec"
wink-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Se strinjam, da si verjetno zajedalec. Težko verjamem, da so stopnice res tako oh in sploh nevarne. Pijani hodijo po njih a tebi treznemu pa se ni uspelo prebiti preko stopnic iz pekla? In potem si šel še nazaj v isto diskoteko?? Tebi seveda tukaj gre da se kdo drug nebi poškodoval kajne? Ne gre se za denar?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Verjetno imajo najbolj varne stopnice v Evropi.
Ne, _sigurno_ jih imajo!
V Sloveniji je ja vse popolno...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Se strinjam, da si verjetno zajedalec. Težko verjamem, da so stopnice res tako oh in sploh nevarne. Pijani hodijo po njih a tebi treznemu pa se ni uspelo prebiti preko stopnic iz pekla? In potem si šel še nazaj v isto diskoteko?? Tebi seveda tukaj gre da se kdo drug nebi poškodoval kajne? Ne gre se za denar?

Nesreče se dogajajo, ne vem kaj mu hoces zdej pametovati nekaj...padel je, to je dejstvo, poškodovan je, to je dejstvo, za koj [censored] nesme zdej dobit odškodnine?

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Ker so obnaša folk kot retardiranu Američani? Tožil bom Audi ker me je zaneslo v ovinku ni pisalo da grem lahko 100

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
take kot si ti, bi morali strpati na prisilno delo..dejansko ti nič ni bilo in si dalje hrepenel po redbul vodki, nato pa se ti je zdejlo da bi bilo fajn posrkat od nekoga par 100 €.. marš zajedalci.

Kakšni zajedalci, čist prav ima.