Pa u PM, kako naj bo človek še strpen????

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
http://24ur.com/novice/crna-kronika/novomeska-policista-tarca-napadalcev.html

pa to ni več normalno no! pa kaj se grejo te cigani fuknjeni???
jezen.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.187
113
Pa da sem jaz načelnik PU, jim pošljem kareto z specialci, pa naj jih spref00kajo do amena.

P.S.

Zakaj imam občutek da bo tema zakljenjena??

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja zaenkrat še ni vzrokov... dokler bojo komentarji na meji okusnega.

pa si nor, kakšni specialci? da bojo tiste otroke tepli? A si normalen?

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Saj se ve kako je treba ravnati s cigani. Pri njih ne zaležejo lepe besede, kaj šele kazni. Cigana je treba pretepest, da si zaslužiš njegovo spoštovanje in da te mogoče upošteva. Pa še to ne zaleže vedno.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.187
113
Aja ... ne specialce... Raje na naše Pilatuse gor namontiramo en tomahawk pa naj malo vojska prejadra tisto območje...

Ups... Upam da nisem sedaj sprožil povod za zaklep.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nič hudega, sej so romi, jim lahko pogledamo skoz prste. Sej niso hotli. Pa niti prepoznali niso policistov, danes
se ja vsak drug z plavo kapo in pištolo za pasom sprehaja okoli, so mislili da sta jih prišla postrelit, pa so se branli.

V zapor nebo šel noben.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
s kakšnim razlogom so pa tiste mimoidoče civile napadl, k so jim hotl pomagat? so se počutili ogrožene?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nič hudega, sej so romi, jim lahko pogledamo skoz prste. Sej niso hotli. Pa niti prepoznali niso policistov, danes
se ja vsak drug z plavo kapo in pištolo za pasom sprehaja okoli, so mislili da sta jih prišla postrelit, pa so se branli.

Točno...A so mar oni krivi, da so romi, pa da je njihova mati rom? V bistvu bi jim morali dati neke-vrste medaljo, kajti tale incident je izstopajoče narave, saj bi bilo od romov za pričakovati precej hujše izgrede. Jaz se jim zahvaljujem, ker so bili nežni s policistoma, pri meni imata oba gratis pivo...
PROKLETE PODGANE NA DVEH NOGAH!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh sej se vam morejo smilit, ko se jih ljudje izogibajo zaradi telesnega smradu. Samo predstavljajte si kako bi se počutili, če bi bili tako kot oni genetsko alergični na milo...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.151
113
kako te lahko okvir napade, ni mi jasno, razen če si neroden pa pade nate...

Kletke psejake naredi, pa jih noter zapret, pa od dalec s šlaufom prat. O bog daj mi moč, da sem načelnik. Vsi bi tam spakirali "domov" po hitrem postopku.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Zdaj pa resno:

Kaj je s temi našimi policisti, da so večkrat tepeni kot plačani? Pa kak pri hudiču ko vidi da ju bo napadla horda cigunov,
da ne cufne pištole pa 2x v zrak, tadrug pa potegne solzivec pa že more met na tleh 2 vklenjena?

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.151
113
picke bojece so, ce bi jaz mel pistolo bi se naucil tudi strelat, pa ce jih je kdo po kolenih dobo, še je vedno prezivel, ali?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
picke bojece so, ce bi jaz mel pistolo bi se naucil tudi strelat, pa ce jih je kdo po kolenih dobo, še je vedno prezivel, ali?

Pa sej to razumem da nesmeta streljat, ker pol bi bila ob službo ker bi bilo v cajtngih "Moža postave napadla rome ki so mirno sedeli in prepevali", zato bi pa lahko vsaj v zrak streljala, pa uporabla tono solzivca.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Takole je bilo meni razloženo glede streljanja: najprej opozorilo, potem strel v zrak (ali pa drugo opozorilo?), nato strel v glavo / telo, nikakor ne v nogo ali kaj podobnega. Bojda ne želijo delat invalidov.

Info od članov mejne enote pred šengenom, ki so lovili "turiste" in njihove vodiče. V dolgih letih streljal ni nihče, so se tudi žešči lokalni mafijozoti ob zvoku zaklepa puške v trenutku spametovali.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Kot smo uspeli izvedeti, so bili napadalci Romi.

napadalci so bili očitno pripadniki romske skupnosti. vendar tovrstna izjava iz članka kriminalizira vse rome.
imamo policijo/tožilstvo/sodišče, ki naj ugotovi (ne)obstoj krivde posameznikov. ne gre pa zaradi tega kriminalizirati romov kot takih. smo ja menda v sistemu, ki pozna individualno in ne kolektivne krivde?
tudi, ko je moril Plut, ni bilo naslova v smislu "slovenec je moril". kaj imam jaz s Plutom, čeprav sem slovenec, in kaj imajo rom, ki nima nobene zveze s tem dogodkom, s tem kaznivim dejanjem?
najbolj grozeče nacifašistične čistke so se vedno začele s kriminalizacijo celotne etnične skupine. sledi pa kaj? javni linč, davidova zvezda, jama...?