Pa smo nazaj

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Aha. Saj to je že enkrat prej blo, se mi zdi, ob izpadu serverja.

Mi ni blo jasno glede teh nickov, ker je kloshar o ban-u nekoga govoril.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj sem dojel.

Čakam na iskreno opravičilo.
evil.gif

Ker nisem gledal kaj so drugi pisali, se iskreno opravičujem, ker pa so drugi tudi moj nick ugrabili, se opravičujem tudi v njihovem imenu.

Ja in tam tudi nisi izvedel za preminulega uporabnika in potem odprl topica.
priden.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ta alter je eno pravo čudo. Jaz sem bil za cel dan banan, ker sem napisal, da je en moderator gay, un bednik pa je ure in ure pisal raznorazne bedastoče in nihče ni niti pomislil, da bi ga banal. Aja, saj, nekdo je od tega plačan, tam pa enem kurcu tlak nabije, ker mu ego ne pusti, da nekdo pod njegovim nickom izjavi, da je gay. Smešno in žalostno hkrati. Je bilo pa kar nekaj smeha okoli tega chata.
smile-1.gif

dej še enkrat preberi, kako je zadeva delovala. Ta čivkač al kako se že temu reče, je čist neki enostavnega in se mi zdi, da ni nobenega nadzora kaj se tam piše. izgledalo je kot irc, kjer je bil ime in post... spodaj si vpisal nick (poljuben) in besedilo. to je to.

če pa ti v tem forumu žališ druge, potem te pa lahko bannajo. tistega v čivkaču pa ne morejo, ker ne morejo vedeti kdo se je dejansko oglašal.

in verjamem, da je prihajalo do velikih zlorab na tem čivkaču. Po drugi strani pa... a je kdo resno jemal tiste poste???

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne bo držalo. Meni se je naenkrat okno posivilo in pojavil napis, da sem banan, potem pa s tistim ipjem nisem mogel več dostopati do chata, niti nisem videl, kaj se ljudje pogovarjajo. Nekdo je imel očitno moč, da je lahko userja enostavo kicknil ven. Ne zajebavam se.

Ampak očitno ni bilo interesa, da bi se to zgodilo suzici. Če se že postov ni dalo nabijati, naj bi bila vsaj neka aktivnost na portalu.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No kaj zdej odvisniki, vam je bilo 2 dni abstinence preveč ali ste potešil svoje hormone na drugačne načine, da boste malce bolj prijazni od zdej naprej tle gor. Upam da ne bo spet po starem, samo prepucavanje in nestrpne izjave.

LOVE & PEACE
srce-1.gif

majč

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Eh, kaj se sploh ubadate, jst sm odpru alter, vidu da ne dela, slučajno uč vrgu na tist kar je kdo pisal in nazaj zapru. Mislm, da se ubadaš s takim in bereš pa sekiraš, loh da sploh ni bil on...smeh, še fuzbal je biu učer, vi pa berete nekoga samogovore lol, a je fris buk tud crknu al kaj?

Ma pa alter sedaj idejo, ta chat bi lahko skoz laufal nekje ob strani, to bi mel eni za povedat vsak dan da joj
smile-1.gif

Aja Majč, nism teb odgovarjal, na splošno sm mislu, dal sem hit odgovor spodi, pa si ga pač ti naJ*.

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Jaz sem napisal v svojem imenu tri (normalne) poste in na žalost med vsem prepucavanjem izvedel tudi za žalostno novico glede našega člana.
roza.gif

Je pa res, da si je marsikdo "dal duška" in izlil ves tisti žolč, ki ga sicer brez anonimnosti ne bi mogel.
smile-1.gif

Ob naslednjem večjem Alter-servisu pa jovo na novo
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Po drugi strani pa... a je kdo resno jemal tiste poste???

Jaz Softijeve vsekakor.

Kot tudi on moje.

Ampak midva sva nad nivojem.
evil.gif

prjatu..teli seljaci..kmeti po tvoje...bodo še 1000 let rabil, da pridejo do najinega nivoja.

problem je, k je tehnika dostopna vsakemu, a ni kontole na možganskimi kapacitetami

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
Jaz sem se šel roll-play. Drgač pa mi dol visi. Dejte si ga mal bl na izi vzet. Ta Alter pa chat pa ales cuzamen. Grem po pivo na balkonjero
nahrung002.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
mene pa zanima zakaj ne uvedete enkratne članarine, recimo 5€ za nove člane, 3€ za obstoječe accounte... posledično bi bilo dosti manj alter nickov in sranja vsepovprek, po drugi strani pa bi alter imel nek fond za take izpade.... tisti "resni" bi ostali, ostala gamad bi se pa spokala na mobisux