Pa se je začelo - mrtev motorist

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ni nujno. Če prileti tak izstrelek v tvoj avto, boš imel hudimano slabe možnosti za preživetje, če je brzina večja.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a ti v avtu tud skoz sam naprej gledaš? pa imaš obe roki skoz gor na volanu? važn je, da je noga na bremzi.

pa drugače tkole motoristi "počivajo" pri 40-50km/h... bolje kot pa 120 skozi mesto, a ne?

Misliš pri 70 - 75km/h.
Vem s kako hitrostjo se tako vozijo, ker so "radarji" ob cesti. Aja preglednost je bolj na 0.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Ampak, če pogledaš posledice vožnje, je bil tip za vožnjo zaradi ogrožanje sebe in sina obsojen na pol leta zapora. Pri nas pa raje norcev država ne preganja, da se ja reveži ne bi ubili, ko bi bežali pred policijo.
bonk.gif
Če bi pri nas trpali ljudi v čuzo za take vožnje, bi bila tudi prometna varnost na precej višjem nivoju.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Zapreti ja, ampak potem bi morali še eno par zaporov zgraditi, ker bi bili ti, ki jih imamo močno prenatrpani.
rolleyes-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz ne jebem motoriste, če se hoče zagonit naj se. Avto je močnejši.

Kaj pa, če je njegov oči policaj? Potem lahko tvojga očija ustreli, ker ima pištolo!
grims-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jaz sem imel Coupeja , ga je lepo podrsalo po položni šipi in fuknilo na zadnjo havbo, da sem imel sprednji in zadnji del razsut
stupid-1.gif
Se avto je bil že za v smeti samo od škode na prednjem delu.

Če bi imel pa Kangoja, bi ga pa verjetno pestoval v kabini. Jaz pa na žalah.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.979
-387
113
predvsem je pa hudo, če ti v bok prileti... ampak tam je ponavadi avtomobilist kriv, ker ne pogleda 2x, in ne oceni pravilno njegove hitrosti.

vem, norci so, k divjajo, sam vseun bolje 2x pogledat, kot pa da ga dobiš v bok.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Jap res je. Namesto da bi na začetki sezone bili malo bolj previdni. Pa se hočejo na začetku najbolj zdivjat. Včeraj sem se tudi jaz enemu bedeku mogo umaknt ker je šo v uvinek prek črte.

Jaz pa bom nehal s tem! Lani sem evidentno 2 rešil življenje, ko sem šel s ceste...dost mam jest tega...Itak so neobvladljivi (ne vsi veliko pa) Nardit ni kaj. Sem bil lani v Soči (rehabilitacijski center). Nekateri razbiti motoristi še jest ne morjo sami pa že gledajo kakšen bo nov motor za odškodnini...
10.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
To pa baje res, že v bolnici eni sanjajo kaj bodo kupili ko bodo od zavarovalnice pokasirali, a za deda se ne ve če bo sploh lahko še hodil
bonk.gif
Res ne vem kaj je to za ena zblojena rasa.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz ne jebem motoriste, če se hoče zagonit naj se. Avto je močnejši.

zarad takih je največ nesreč,si bistr ko gnojnca
bonk.gif

En plug spredaj na đipa, ostalo je samo naravna selekcija.
evil.gif

Jaz če se ne bi "spomnil" da me je grozno v vratu štihnilo bi bil 3k€ v minusu zarad enega norca. Kaj bi bilo še če bi se mi res kaj zgodilo.
uf-1.gif

Policaji, bi lahko imel na vsakem ovinku radar in samo pošiljali položnice. Mene bodo pa zarad 2 pirov zjutraj ob 5.00 jebali.
bonk.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
JADO zarad mene se lahko tud brez pluga voziš.Jast se z mojim čoperjem probam držat omejitev ker tud sam ne maram norcu.Nisem več rosno mlad in mislim da mora vsak ta obdobje skoz dat ker pr dvajsetih sm tud jast drugač mislu kot zdaj.Ne smeš vseh motoristu obsojat zarad 10% divjakov,nažalost pa polcaji ponavad vstavjo tistga ki se prpela 10 km/uro preveč,tisti z 200 in več se pa veselo mim pela.Kar se pa pira tiče moraš pa enkrat na moto zbor prit pa po žurki šotor postavt ko je pa glava bistra se pa odpraviš na cesto,tako namreč mi delamo.Šleparjev se pa vseeno izogibaj čeprav boš dau plug na svojga đipa.Srečno in lep pozdrav.
nahrung002.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
no no fantje.. vsi bi se nekomu(ok večina) nastavlal ko bo pa eden enga zbov naj pa pol napiše kakšen je občutek...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ne smeš vseh motoristu obsojat zarad 10% divjakov,
A maš ti cel svet za bedaka? 10% je mogoče pametnih motoristiov, ostalih 90% so pa divjaki. Tile procenti bodo bolj držali kot pa tvoji veš.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Samo dokler ne boš tud ti postal motorist. Pol boš reku, da pa spet nimam prav.