Pa se je začelo - mrtev motorist

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ta iz linka sicer ne spada v klasično kategorijo, je pa res , da so motoristi že začeli s svojimi cestnimi pizdarijami.
Samo da se malo zunaj segreje, motoristi že privlečejo ven svoje mtrtvaške vozičke. Sonce jih odgreje kot martinčke. Včeraj sem se že moral enmu motorističnemu norcu umikat, ki jo je pripihal v ovinek naslonjen čez črto na moj pas.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem ravno mislil tudi sam odpreti temo na račun motoristov. Od vseh, ki so ta vikend divjali po cestah, sem samo enega videl, ki je upošteval omejitev hitrosti; stal je pred rdečo lučjo na semaforju.
rolleyes-1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Jap res je. Namesto da bi na začetki sezone bili malo bolj previdni. Pa se hočejo na začetku najbolj zdivjat. Včeraj sem se tudi jaz enemu bedeku mogo umaknt ker je šo v uvinek prek črte.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tud jaz sem že hotu odpret aktualno debato o motoristih.
Zdaj je še polnno peska po cestah in ko se bo en motorist zložu ali bognedaj celo ubil, bo za incident spet vse drugo krivo samo motorist ne.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
No bom pa povedal. Bil je star 78 let.
Zakaj že sem moral to povedat?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
ja ravnotežje pa starost ne gresta skupaj. ni motor kriv, kriv je ker je nesposoben za vožnjo. tko kot vsi starci v prometu

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ta iz linka sicer ne spada v klasično kategorijo

Če ne bi spadal bi verjetno bil še živ a nede? Drugače pa sem srečat te dni na cesti veliko motoristov, pač vreme jih je privabilo ven in lahko rečem da sem videl ogromno motoristo, ki se zavedajo še trenutnih nevarnosti na cesti ( pesek prah hladno cestišče) in morem reč da sem kar pozitivno presenečen nad nekaterimi kako so vozili po pameti! Seveda se najdejo vmes nekatere cvetke, ampak sem se švedno proti temu da se posplošuje motorist=divjak!, kar seveda ne drži so motoristi (ena vrsta) in so divjaki(druga vrsta)!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Zaenkrat ne vemo, zakaj je zapeljal iz ceste. Če zaradi prevelike hitrosti, je čisto klasična motoristična nesreča, čeprav je bil tip malo starejšega letnika. Druga zgodba je, če ga je položil infarkt ali kaj podobnega, pa je bil izlet iz ceste le posledica.

Sicer pa res, ta vikend je bilo že nenormalno veliko motoristov na cesti, pa prav nič niso šparali svojih konjičkov.
rolleyes-1.gif
Zato pa sem odprl temo, ker sem se vozil z avtom in sem si mislil, tale vikend se bo začelo s štetjem.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Niti ne vemo ali gre za moped ali za motor, nekako si ne predstavljam deda na kakšni hudi mrcini.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Včeraj je bilo noro na cesti, motoristi sploh nimajo več občutka za hitrost. Čim je malo ravnine gas do konca, skoraj nemogoče je ,da ga vidiš, če se spraviš prehitevat. Grejo kot metki
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Če ne bi spadal bi verjetno bil še živ a nede? Drugače pa sem srečat te dni na cesti veliko motoristov, pač vreme jih je privabilo ven in lahko rečem da sem videl ogromno motoristo, ki se zavedajo še trenutnih nevarnosti na cesti ( pesek prah hladno cestišče) in morem reč da sem kar pozitivno presenečen nad nekaterimi kako so vozili po pameti! Seveda se najdejo vmes nekatere cvetke, ampak sem se švedno proti temu da se posplošuje motorist=divjak!, kar seveda ne drži so motoristi (ena vrsta) in so divjaki(druga vrsta)!

Zakaj so se vozili počasi si si sam odgovoril.

Počakaj še mesec ali dva. Hišo imam ob dokaj frekventni cesti, pa lahko prideš poleti na obisk in boš videl koliko se jih pelje po omejitvi. Mogoče 10%.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Zakaj so se vozili počasi si si sam odgovoril.

Počakaj še mesec ali dva. Hišo imam ob dokaj frekventni cesti, pa lahko prideš poleti na obisk in boš videl koliko se jih pelje po omejitvi. Mogoče 10%.

Ampak ravno tistih 10% pravi da niso vsi za isti koš! Drugače pa vem ja kako nekaj motoristov vozi poleti!
bonk.gif
včasih jim manjkajo samo krila in že bi lahko leteli!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Jst sm pa to opazil, da so se lani alter motoristi hvalili, kako po naseljih vozijo po omejitvah, pa upostevajo predpise... V realnosti pa se tej motoristi po naselju peljajo tako, da samo z desno roko drzijo motor, leva pociva na stegnu, po moznosti se se ozirajo nazaj h kolegom... Kako so oni pripravljeni v takem primeru na nenavadno situacijo? Avto iz stranske ceste, pes, macka, otrok...?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.979
-387
113
a ti v avtu tud skoz sam naprej gledaš? pa imaš obe roki skoz gor na volanu? važn je, da je noga na bremzi.

pa drugače tkole motoristi "počivajo" pri 40-50km/h... bolje kot pa 120 skozi mesto, a ne?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Poanta je v temu, da se 'hvalijo'... Tle se nihce ni trdil da v naselju vozi zbrano z ocmi pripetimi na cesto.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Se trudim ja naprej gledat, se mi je ze parkrat zgudilo da ko se mal zatopis s pogledom okoli, pa je kar naekrat pred tabo rdeca zavorna luc. Pol se pa trudim cimbolj firbec za kakimi ritkami itd. zmanjsat na minimum:)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jaz ne jebem motoriste, če se hoče zagonit naj se. Avto je močnejši.