pa še en moj mali problemček

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Ðiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizs!!! Menda ga ne boš vzela nazaj. A da ti bo še mal samozavest zbijal?! Da desc kaj takega okol govori... Lulček en, še v faco si ti ni upal povedat. Je vredn samo tega, da ga razbiješ k kanto. Svojmu decu bi mogla bit najlepša pa najboljša pa skoz bi se mogla ob njem počutit k NAJBL SPEŠL ŽENSKA, ne pa da take stresa
uf-1.gif

Pej na kavo pa ful se smejkej, vse mu odpust, sej ni vedu kaj dela revček. Zihr se je v glavo udaru
srce-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Smanji dozviljaj.

Kaj pa ce je tip sele v pojstli zvedu, da ima Pikica eno josko vecjo od druge?

Daj tipu se eno sanso, da te nabrise pa spet odfuka. Potem vsaj ves, da si kur.ba.
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
če bi šla na kavo bi šla zato, da ga dvakrat na gobec
smile-1.gif
no da ne omenim še ene močne izjave, in sicer, da bi me tok udaru, da se zlepa ne bi sestavla...[censored]. sem se obrnila pa šla

@alan: čudežno sm v enmu tednu šla dol 4 kile(in hvala bogu ne v joške
smile-1.gif
) obnašanje je pa tako kot je bilo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se nisem slisal za posledico vrtenje zemlje, vec ali manj se pritozujejo, da vidijo vse v plavem.

Vidis, da znate biti zenske tudi razumne, redkost, ampak se da.
cool-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Glej, nimam odgovora na vse, lahko da imas razlica usesa, zamaknjen nos, krive zobe, noge na X ali O, ne vem, u glavnem nekaj kar si ne upas priznati pa enostavno spregledas v ogledalu. Mozno pa je, da si samo posebna, kaj ti jaz vem.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Edino pravilno, da si izstopila iz tega avtobusa, se že drugi na postajo pelje, brez skrbi
wink-1.gif

PS: če imaš pa čas in veselje, se pa lahko še malo izživljaš. Naj ustreže kakšni tvoji muhi, boš dobila vsaj malo zadoščenja za nespoštovanje.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
če bi šla na kavo bi šla zato, da ga dvakrat na gobec
smile-1.gif
no da ne omenim še ene močne izjave, in sicer, da bi me tok udaru, da se zlepa ne bi sestavla...[censored]. sem se obrnila pa šla

????? In ti še razmišljaš iti nazaj?
shocked-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Da nebi šla nazaj, ker te ni vreden!

Eni se nonstop trudimo dokazovat kako vas mamo radi in kako ste najlepše na tem jebenem planetu,
drugi pa okoli trosijo take svinjarije pol pa še jih babe nazaj jemljejo... Marš gamad!

Qrc, narobe svet, a tak na žalost je.
Ampak to bolj pri mlajših drži, malo starejša bi lahko bla bolj zrela v glavi
rolleyes-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz.. ne da se mi vse brati...

kje so slike?

To je je en pomemben podatek...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

Oukej stvar je sledeča...tip bi na vsak način rad nazaj
frown-1.gif
me daje skušnjava in bi skoraj popustila, po drugi strani pa moja trma vztraja pri NEEEE!

okej...ne vem kva nej
smile-1.gif

Da nebi šla nazaj, ker te ni vreden!

Eni se nonstop trudimo dokazovat kako vas mamo radi in kako ste najlepše na tem jebenem planetu,
drugi pa okoli trosijo take svinjarije pol pa še jih babe nazaj jemljejo... Marš gamad!

Pomoje samo boljše dobit ne more. Zgleda da za doma nataknit je že dobra, kot copati.