pa še en moj mali problemček

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
No pa da še js mal pojokcam tukile. Najprej kar odkrito povem, da ne gre za mojo kolegico/sestro/znanko...ampak zame
smile-1.gif

Torej...mojega dečkota sem lepo dala na čevelj iz razloga, ker tip okol klobasa kako nisem dost dobra in dost lepa zanj. Pa tud on ni lih Paul Walker, ampak js tega nobenmu nisem šla razlagat.
Oukej stvar je sledeča...tip bi na vsak način rad nazaj
frown-1.gif
me daje skušnjava in bi skoraj popustila, po drugi strani pa moja trma vztraja pri NEEEE!

okej...ne vem kva nej
smile-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Srednješolske zdrahe.
Zakaj bi te pa rad nazaj če nisi dovolj lepa zanj?
Imaš kakšne druge kvalitete?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
okej...ne vem kva nej
smile-1.gif

Odgovor je preprost: Kontaktiraj mene pa boti boš zadovoljena in na bivšega ne boš nikoli več pomislila
evil.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
A si ziher,da nisi alter od slovenet-a?

@pikica:če mu nisi bila prej dovolj dobra zakaj misliš,da mu boš zdaj?

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nisem spremljal tiste teme o tem,da grde dajo prej v prdulo.....kaj ste na koncu ugotovili?
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Poči slike spredi zadi sem, pa bomo lahko dali utemeljen odgovor na podlagi naših pristranskih mnenj, ne pa ugibanj. :>

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Poči slike spredi zadi sem, pa bomo lahko dali utemeljen odgovor na podlagi naših pristranskih mnenj, ne pa ugibanj. :>

tako je
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

frown-1.gif
me daje skušnjava in bi skoraj popustila, po drugi strani pa moja trma vztraja pri NEEEE!

okej...ne vem kva nej
smile-1.gif

Da nebi šla nazaj, ker te ni vreden!

Eni se nonstop trudimo dokazovat kako vas mamo radi in kako ste najlepše na tem jebenem planetu,
drugi pa okoli trosijo take svinjarije pol pa še jih babe nazaj jemljejo... Marš gamad!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:

Da nebi šla nazaj, ker te ni vreden!

Eni se nonstop trudimo dokazovat kako vas mamo radi in kako ste najlepše na tem jebenem planetu,
drugi pa okoli trosijo take svinjarije pol pa še jih babe nazaj jemljejo... Marš gamad!

Težje bi boljše povedal.
zmaga.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
No pa da še js mal pojokcam tukile. Najprej kar odkrito povem, da ne gre za mojo kolegico/sestro/znanko...ampak zame
smile-1.gif

Torej...mojega dečkota sem lepo dala na čevelj iz razloga, ker tip okol klobasa kako nisem dost dobra in dost lepa zanj. Pa tud on ni lih Paul Walker, ampak js tega nobenmu nisem šla razlagat.
frown-1.gif

okej...ne vem kva nej
smile-1.gif

Zato, ker je rekel, da nisi dost dobra in lepa? Pa to moja ve od samega začetka, in? Me mora pustit? Če ti omenja to nonstop, potem ga odje.bi takoj.

Če te hoče nazaj, to pomen, da si mu ok. Očitno je spregledal. Če nč druzga, si bo sčasoma najdu drugo, pa presedlal, kot konja, pravzaprav so to sanje vsakega tipa ....
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja nism prvič tega slišala. je pa res da na začetk sm bla najlepša pa najbolša, v dveh mescih se pa ne morm lih sprement...pa tud bivša je čudnežno boljša postala od mene...

@mX: razumem
smile-1.gif

@budguy: razumem tud
smile-1.gif
in kot nalašč se moj nesojeni dj pojavi men za hrbtom

@egonislaw: grazie
smile-1.gif
samo očitno ne dovolj za nekatere

no da še povem, tip zdej na veliko fehta, da bi se dobila na kavi, ker se jutr lih na vrhnk dobijo, ko grejo na morje

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Fuk mu manka
grin1.gif

Če se nisi čudežno zredila in spremenila svoje obnašanje v dveh mescih, pol res nima več kej praskat.

Sm pa tudi jaz za slikceeeee, da ocenimo kako ukrepat
grin1.gif