Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zaradi osnazevanja, ampak prefural celo stajermarktsko, tirolsko, pa samo od graza do lasnice sem sreceval te el.table...
A kazen za onesnaževanje zraka plačaš tudi, če imaš avto na električni pogon?Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Immissionsschutzgesetz-Luft (IG-L), omejitev 100 km/h...zaradi te klinceve omejitve se mi pot v sluzbo podaljsa za 10 - 15 minut. Zacne se v Lipnici in traja do Kalsdorfa, nato se pa na Avtocesti A9 nadaljuje po drugem Gratkorn tunelu.
Hitrost vecinoma merijo iz nadvozov, enkrat do dvakrat tedensko. Po informacijah mojih sodelavcev placas kazen za prekoracitev omejitve & kazen za onesnazevanje zraka ce te zahaklajo.
Ne vem, zagotovo je kakšen, ki preseže dovoljenih 100km/h, in bi plačal kazen, če ga ulovijo. Sicer pa v kategorijo malih osnaževalcev spadajo tudi avti na plin.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Koliko pa je 100% električnih avtov v austriji, ki so sposobni doseči več kot 130 km/h in jih folk sploh uporablja za avtocesto?
Tudi v Avstriji ima oblast raje bolj polno državno blagajno, kot prazno.Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
ne, ne. v avstriji ni inkasantov.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Razlika je samo v tem, kolk si oblast upa skubit folk, in koliko se folk pusti oskubit.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Razlika je samo v tem, kolk si oblast upa skubit folk, in koliko se folk pusti oskubit.
Bolj bogo jih skubi, pri 1,500 placah so kazni tam 25, 50,75,100,125, za 250 moreš že resno pizdarijo naredit, in
avto ti odvyamejo samo če je vkraden
Kazen 1200eur pa dvomim da sploh poznajo, ja vrjetno če te policija lovi tako ene pol ure in vmes kresneš ene 3 avte pa
nekaj deset rdečih semaforjev...