Pa nisem jaz som, da me lovite!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa hebovambok mater, ob 1ih popoldan sem vam doniral 20 prekoračitve, sedaj slabih 18 ur po tem, letim v drugi smeri,
majkovam vidim kresalsko, bela fokus trugla. Se peljem mimo, pa menda ja ne. Eh, evo vas prašiče, z neko hajtek robo
namontirano v piksno od fordileka, (hud špil, ni kaj, kagoole majo klasiko - tale pa je mel cel NASA os sistem, v jebeni
temi je šajnalo kovinsko rdeče - rdeče kot solarji na kalkolaturju, kup kablovja in plastic stuffa) sn si reko, majkemi, to
obrnem kahlo, pa rem prečekirat, na videu se vidi zaqrac, bil je sparkiran pri bivšem Seltronu smer Ruše, v totalni temi,
iz avspuha se je kadilo; to je potrdilo moj sum, predtem ko sem zaznal kresničke na daleč in realiziral, da nekaj tu ni kul.

Danes je med 5:30 in 6:30 moral tam pokasirat ene 10 jurjev, ker folk tam leti ko zmešan.

Prašeeči.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
še zaj tam stoji
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj nas to hunta vsako jutro
grin1.gif

Mi je reko črnuh babji, ko sn se prneso izpod železniškega mosta doli pri tebi ona pa direkt na busni, se jedva vsavim;
"g. priimek, dobro leži ne?" "da sn mel letne gor, bi mi v kuferam mahali, ker vas nebi vido"

"Prvo pomoč in ostalo opremo prosim"

"Pa neee"
cry12bpy.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
ti ko si za akcijo bi se lahko žrtvoval pa jo vredi nažgal, mogoče nebo več tak sitna
evil.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes je med 5:30 in 6:30 moral tam pokasirat ene 10 jurjev, ker folk tam leti ko zmešan.
Prašeeči.

Super, kočno bo malo bolj varno na cesti. Da spravmo te norce, sekalce, sanjače, podaljške tičev s cest.
zmaga.gif

Yeah wright
hysterical-1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
kaj bi dal, da ti vzamejo izpit, da ne smetis po forumu s tvojimi vozniškimi podvigi.

I.iot omejitve veš zakaj so? velika večina jih je z razlogom, če tega ne dojameš, boš verjetno, enkrat ko boš mel otroke in te bo skrbelo, če jih ne bo kak marsovc s planeta malcom, ali melmac, al karkol že, povozil s svojimi superbesnimi štajerskimi voznimi sposobnostmi!

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 474

Na tistem mestu so pred par leti povozili enega starejšega gospoda, do smrti. Glede na to da je le nekoliko prej zgoščeno naselje (Bistrica) in da so tudi tam hiše, se mi zdi primerno mesto za "kasiranje". So pa pred kar nekaj časa na tej relaciji (MB - Ruše) stali vsako noč (malo prej, v Bistrici) in ko sem imel dečvo iz Ruš, sem imel rekord 21 postopkov v enem mesecu :-D Na srečo brez kazni, pač pozne ure in kontrola prometa...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
kaj bi dal, da ti vzamejo izpit, da ne smetis po forumu s tvojimi vozniškimi podvigi.

I.iot omejitve veš zakaj so? velika večina jih je z razlogom, če tega ne dojameš, boš verjetno, enkrat ko boš mel otroke in te bo skrbelo, če jih ne bo kak marsovc s planeta malcom, ali melmac, al karkol že, povozil s svojimi superbesnimi štajerskimi voznimi sposobnostmi!

Stric ne se jezit pa mi slabo želet. Da mi izpit vzamejo ga morem prvo imet.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Na tistem mestu so pred par leti povozili enega starejšega gospoda, do smrti. Glede na to da je le nekoliko prej zgoščeno naselje (Bistrica) in da so tudi tam hiše, se mi zdi primerno mesto za "kasiranje". So pa pred kar nekaj časa na tej relaciji (MB - Ruše) stali vsako noč (malo prej, v Bistrici) in ko sem imel dečvo iz Ruš, sem imel rekord 21 postopkov v enem mesecu :-D Na srečo brez kazni, pač pozne ure in kontrola prometa...

so še zdaj, pri marlesu al pa pri klaseku v bistrici standardno ponoči racije
smile-1.gif

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Saj malo naprej v Laznici pa je ena decva skeglala mojega soseda na prehodu za pesce. In glede na to,kako se vozijo skozi Laznico je samo vprasanje casa kdaj bo spet kdo fasal kaj. Tam mimo Edexa je ograja veckrat porusena kot pa cela. Ruski frajerji sprobavajo kolko leti cez ovinek
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ma ta cesta Ruše - Maribor (pravzaprav do Studencov) je ringlšpil. Pri Marlesu oz. pri kapelici letijo ven kot po tekočem traku (zjebe jih S ovinek), pri Marlesu pred kakšnim letom tudi huda prometna s smrtnim (zaradi tega je tudi nov asfalt), pri Edexu ne folgajo popravljat ograje, "Lazniški ovinek" (ovinek pred Limbušem iz Laznice) je tudi terjal že življenje ali dve, skozi Laznico so tudi že lupili ograje in rili po vrtovih... Cesta je nevarna, prehitra za skozi naselja... In tam je prav, da so kontrole (razen tista pri Marlesu, tista je za polnjenje blagajne)...