Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
vi se pa se kr naprej tolazte, da tisti pol ne grejo na dopust, jejo sam zelje in zivijo u garsonjeri brez pohistva
Ma ja, faušija ne pozna meja, če pa že niso fauš pa se jim "smili" ker vse da za avto
Klasičen primer recimo, ko ima kolega soseda, vselil pred kakim letom, in o njem neve nihče ničesar,
le to da je samski (oz. nikol ni kakšne za videt) in očitno mahnjen na avte; Pripelje domov novega
tuarega, itak cel blok malo faušije malo komentarjev o tem kako bo jedel samo zelje, in da ga nebo mogo odplačevat
In pol ta tuareg res zmanjka in model se začne vozit z starim a4. Itak vsi ponosni kako so bli pametni, da so
vedli kaj se bo zgodlo, češ nemoreš met takega avta, ker ga tut mi nimamo, mine 2 tedna model z uleti z njovim
Q7
Frajer je se pol pol leta navolil tuarega in letel po audija. Pol seveda vsi vidno besni in 2x bolj fauš, in
začenjajo se štorije o pogatih starših, mutnih poslih in kao najbolj vrjetno še večji leasing.
Jaz sem vseskupaj nekako "prenašal", malo se mi je jebalo, malo so mi bli tečni in mi je blo vseeno pa
če uleti z bentlijem ko mi je ravno.
Zadnjič sedima z (drugim) kolegom pod pohorjem, srkama čaj in glej ga cefizla, uleti ta bel q7 (modela prej nisem nikol videl,
le slišal štorije), in zapomnil sem si celo reg. ker je tak noro simpl za zapomnit... Pa pravi kolega;
ta pa je od mene kupil tega q-ja (prodaja avte) in ga povprašam pač kako in kaj...
In mi razloži celo štorijo, odkar je vletel ta bel q7 v revije, si ga je model naročil, čakalna doba je bla 7 mesecev,
in si je za tačas kupil tuarega
Skeširal enega in drugega, je pa ljubljančan, in to stanovanje ki ga ima
tukaj je eno izmed ostalih ki si jih še lasti. Mlad delničar.
Tolko o zelju in lizingu.
Se opravičujem za Off.