Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Da najprej nekaj razčistimo. Tudi sam ne bi dal takega denarja za to gajbico.Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Mislim, da je le treba razlikovati med "common sense" in "lahko si privoščiti". Ta dva pojma nimata nič skupnega.
Ampak nekomu je pač common sense tisto kar je tebi lahko si privoščič. In dokler mu ti ne plačuješ te gajbice, torej si jo sam s svojim denarjem, ne vem zakaj bi te to motilo. Mene ne in mu čisto privoščim, pri nas jih bo pa itak verjetno ravno 20 prodanih in to teh ''testnih avtov''. Tako da vas ne bo preveč bolelo. Ista zgodba je z A1. Pri nas jih skoraj ni, v nekaterih drugih državah pa se jih vidi.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa ne smeš v svoj kruh dvomiti...
Brez zamere, ampak če bi jaz na Q2 računal za preživetje, bi hitro zaprl štacunoCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa ne smeš v svoj kruh dvomiti...
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
saj je ista tehnika že par let v škodah, tako da si na konju
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Zadnje čase opažam, da se cene novih modelov pri večini znamk samo še dvigajo.
Očitno smo prišli do te mere, da pri novih vozilih plačujemo "nov model oziroma nov izgled - obliko" vozila, vse ostalo pa je že videno!
Moje mnenje...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Zadnje čase opažam, da se cene novih modelov pri večini znamk samo še dvigajo.
Očitno smo prišli do te mere, da pri novih vozilih plačujemo "nov model oziroma nov izgled - obliko" vozila, vse ostalo pa je že videno!
Moje mnenje...
Je treba tudi seznam serijske oprem pogledat. Asistenčnih sistemov je vse več tudi v osnovnih modelih (tudi zaradi EuroNCAP). To pa nekaj stane.
A mi lahko serviraš, kje sem to napisal?Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
@mtl: s(m)o zate vsi, ki ne kupijo vsega, kar jim korporacije servirajo, foušljivi pezdetje?
In zakaj je potrebno druge znamke, ki tebi ne ustrezajo, poniževati? A če kdorkoli reče čez tvojo znamko pa takoj skočiš...Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Prehitro si prebral... odgovor je bil mišljen za celo VAG skupini, kakor ti je nekdo očital...
Vidim pa da si se "modernizoval" in ciljaš na æefurwagne ... še opelice bo potrebno osvojiti...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Verjamem pa, da vas temeljito boli, ko da nekdo za pol manjšo gajbico skoraj še enkrat več denarja. In udari ven tipična slovenska fovšija...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko so kliota v NM sestavljal je imel enako inštalacijo za vse opreme...