Pa kaj je s tem novim FACEBOOK-om??

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
PA saj jih ne zanimajo uporabniki drugače kot v smislu zaslužka, novi dizajn je pač optimiziran za ad-e

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
In zakaj ste tako naivni, da rinete na to "socialno mrežo"?

Je res tako težko na te ameriške pogruntavščine, ki se pojavljajo kar naprej, zamahniti z roko, rekoč: Eh... Hebite se z vašimi vsiljenimi modeli druženja!

Kaj res mislite, da se ne znamo več družiti? Bi bili res vsi doma, če ne bi bilo interneta? Ob dejstvu, da smo se brez njega znali družiti nekaj tisoč let?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:

Je res tako težko na te ameriške pogruntavščine, ki se pojavljajo kar naprej, zamahniti z roko, rekoč: Eh... Hebite se z vašimi vsiljenimi modeli druženja!

Kaj res mislite, da se ne znamo več družiti? Bi bili res vsi doma, če ne bi bilo interneta? Ob dejstvu, da smo se brez njega znali družiti nekaj tisoč let?

Kdo je pa reku da sem jaz na FB.... (če leti slučajno name ker nisi uporabil KSZ)

Meni bi bilo zanimivo zaradi hitrejše izmenjave informacij, socializiranje pa to ni najbolj zdravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:

Ja, sej zato pa je recimo foter zgubil xy prijateljev z mladosti, sošolcev, sosedov, ljudi s katerimi je bil v vojski,...

Sam sem na FB našel vsaj 20 takih prijateljev na katere sem čisto pozabil. Zdaj recimo me bivši sosed, ko smo še živeli v bloku
in sma se kot otroka cele dneve preigrala v peskovnikih in si povijala rane od padcev s peciklom vabi v kalifornijo na dopust...

Me zanima kako bi se našla brez FB, če se sploh bi, ker roko na srce jaz ga nebi iskal, on pa mene ne.

O tem, da recimo z OŠ nismo meli še nobene obletnice, si jo zdaj organiziramo na račun FBja. Pa še bivšo sem našel na FB
in jo nafehtal da pride nazaj
cool-1.gif

Bog požegnaj toti facaknjigo!
zmaga.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:

Ja, sej zato pa je recimo foter zgubil xy prijateljev z mladosti, sošolcev, sosedov, ljudi s katerimi je bil v vojski,...

Sam sem na FB našel vsaj 20 takih prijateljev na katere sem čisto pozabil. Zdaj recimo me bivši sosed, ko smo še živeli v bloku
in sma se kot otroka cele dneve preigrala v peskovnikih in si povijala rane od padcev s peciklom vabi v kalifornijo na dopust...

Me zanima kako bi se našla brez FB, če se sploh bi, ker roko na srce jaz ga nebi iskal, on pa mene ne.

O tem, da recimo z OŠ nismo meli še nobene obletnice, si jo zdaj organiziramo na račun FBja. Pa še bivšo sem našel na FB
in jo nafehtal da pride nazaj
cool-1.gif

Bog požegnaj toti facaknjigo!
zmaga.gif
Jaz tud
zmaga.gif
je pa res, da 3/4 "prijateljev" v živo sploh nikoli nisem videl.
Pa huh po 18 letih sem šel s svojo ženo iz kolonije končno na kavo.
aplauz.gif
z njo sem zgubil vse možne stike in potem dobim sporočilo v predal z naslovom "živjo možek kako si kaj?" skoraj me je kap zadela, da sem poročen in ne vem in zdaj hoče nekaj od mene.
Drugače mi pa tale novi FB ni všeč! meni je popolnoma nepregleden že prejšni je bil na meji tale je pa čist mim.
Se mi pa občasno še pokaže tastara verzija. A se da kje v nastavitvah to omogočit? Al je to kako mehak prehod iz starega na novega?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Facebook je p.e.d.e.r!

Ko pa seks nafehtaš preko zida-na-zid pa je FB najjači ne?!
evil.gif

Poznam jaz take mirkote, tu šimfate, tam pa na njegov račun tišite!

ne-ne-1.gif

jaz samo vzamem telefon v roke pa rufnem mojo prasico in čez 15 minut se že dogaja
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Facebook je p.e.d.e.r!

Ko pa seks nafehtaš preko zida-na-zid pa je FB najjači ne?!
evil.gif

Poznam jaz take mirkote, tu šimfate, tam pa na njegov račun tišite!

ne-ne-1.gif

jaz samo vzamem telefon v roke pa rufnem mojo prasico in čez 15 minut se že dogaja
evil.gif

hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a je to glavna skupina, al je le še ena izmed mnogih, katera ne bo dosegla nič? sm že vidu druge za vrnitev old facebooka

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
malenkost; mi je prav tako kot ostalim šlo pošteno na živce ... s to skripto pa vsaj normano zgleda
smile-1.gif

LP