Pa kaj bi še radi?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Saj jaz nisem nikoli trdil, da med geji ni poženščenih moških. Trdim, da so tako med geji kot tudi med streight tipi. Ti pa praviš, da so geji poženščeni, prilepil sem ti sliko ki tvojo trditev izpodbija. Logika ti pač šteka.
Uživaj v Dalmaciji, sem prepričan, da je sigurno kar nekaj takih, ki ti bojo z veseljem pokazali skrite užitke analnega seksa 😉.
http://www.gaywelcome.com/gay-events-location/630/dalmatian-coast.php
Da boš našel ki se kaj dogaja
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
A veš kako narediš nuno nosečo?
Preoblečeš jo v ministranta.

V čem je razlika med duhovnikom in mazolji?
Mazolji ne pridejo na otrokovo faco pred 13 letom.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Prejsnji vikend če se je kdo po Prekmurju vozil je videl da so cerkvene familijo tudi cesto zasedle. Ka je en reku da ne paradirajo.

Poznam gay pare kjer sta oba moška fejst desca ki znata vrjetno več moškega narest v lajfu kar je vas tukaj
In tudi lezbične pare kjer ni nobene možače.
Najbolj pa itak da ste pametni najbolj tisti ki ne veste o čem se gre pa ste samo proti ker ste pač nevedni, sprani ali neumni

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
a to je tisti rugelj ki je rekel da mora pravi moški spit 7 dl vina na dan če pa spije 8 je pa pijandura?

Ni se ti treba norčevati,še posebej, če je tvoja samozavest OČITNO popolnoma na tleh in jo dvigneš lahko le tako, da nekoga drugega popljuvaš in pohodiš.

Ti si niko i ništa, Ruglja pa so kar naprej mediji prosili za intervju. Zakaj misliš, da je bilo tako?
Ker je bil odločen psihiater, ker je vedel, da labilne Slovenčke predramiš le tako, da jim poveš, kar jim gre... Da so večinoma "mehki", da so večinoma softiči...
če bereš enega psihitara še ne dobiš doktorata. razen če me osebno poznaš in še bolj poznaš mojo samozavest... glede na tvoje komentarje tukaj si ti med to "mehko elito" slovenstva.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Hm, in zakaj so geji poženščeni? Ne razumem te logike.

Že dolgo je znano, da je (enako kot pri lezbijkah) pri praktično vsakem gejevskem paru eden v vlogi "njega", drugi pa bolj v vlogi "nje".

Tisti "on", aktivni, se verjetno ne depilira "brazilsko", "ona" pa se zelo verjetno. Tudi kakšen rahel make-up se zna najti na obrazu "nje". Pa še kaj, kar se na ulici ne vidi.

Fotografija gejevskega rugby ali nogometnega, ali rokometnega, ali košarkaškega moštva pa ni noben dokaz.

Daj skupaj 11 takih gejev, ki so "one", pa bomo videli najbolj poženščeno moško ekipo ever...

Srbi bi rekli: Ovo je nešto između. Jest da ima curac, ali sve ostalo liči više na ...
smile-1.gif
gleda na tvoje poznavanje si precej v njihovi družbi...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Pa ne morejo biti privatna življenja igranje vlog. Nimamo končane AGFRT. Ne obvladamo.

Nismo v Holywoodu, slovenski Viba film pa je baje - propadel. Nehajmo se it film, ker življenje še zdaleč ni film.

Nehajmo (se) nenehno igrat s svojo spolno identiteto, jo menjat na dva meseca, o njej razmišljat cele dneve (država pa tone), se nenehno nekaj it, imet še virtualno identiteto, bit enkrat on, enkrat ona, imet lulčka samo za lulat, uporabljat rit bolj in večkrat, kot ženske luliko.

Se nam je dokončno odpulilo, ali smo le na dobri poti, da se nam popolnoma odpuli?

Smo popolnoma ausglajzali?

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Spet tvoj slab komentar. Kot ponavadi.

Če imaš mneje o pedofilih, si torej zagotovo pedofil?
priden.gif

Jezus, kakšna (slovenska)preproščina. Takim, kot si ti, bi sicer morali prepovedati uporabo spleta, ker nimajo pojma! O ničemer.

Torej: neomajen kot skala. Butast kot skala. Trde glave, kot skala. In mojster za trditve popolnoma BREZ razmišljanja...

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Spet tvoj slab komentar. Kot ponavadi.

Če imaš mneje o pedofilih, si torej zagotovo pedofil ?
priden.gif

Jezus, kakšna (slovenska)preproščina. Takim, kot si ti, bi sicer morali prepovedati uporabo spleta, ker nimajo pojma! O ničemer.

Torej: neomajen kot skala. Butast kot skala. Trde glave, kot skala. In mojster za trditve popolnoma BREZ razmišljanja...
ampak a poznaš razliko med mnenjem in podatki. to kar si ti navajal ni bilo samo mnenje ampak podatki. kako zgledajo, kako se obnašajo. in mene so ti podatki prepričali da moraš biti precej v njihovi družbi.

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Butnskala, niti enega NE poznam, z NITI ENIM še nisem bil v družbi.

Sem pa o njih precej prebral. Vse zato, da ne lapam napamet. Kot lapaš ti.

Sicer pa raziskuj naprej. Imaš premalo dela in preveč časa. Ker v penzionu, se mi zdi, za razliko od mene še nisi...

Ko boš ti v penzionu, pa sem prepričan, pa bodo že ustanovljeni prvi penzionistični gay klubi. Kjer se bodo stari gejčki-nejčki pogovarjali, pili kavo in se božali čez hlače...
In obujali spomine, kako je bilo, ko so imeli še trde...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
zakaj bi raziskoval stvari ki me ne zanimajo? in res ne vem zakaj se ti z njimi tako obremenjuješ če pa sploh nobenega poznaš ne. al si iščeš homoseksialni penzionistični klub?

gay - dated
light-hearted and carefree.
"Nan had a gay disposition and a very pretty face"
synonyms: cheerful, cheery, merry, jolly, light-hearted, mirthful, jovial, glad, happy, bright, in good spirits, in high spirits, joyful, elated, exuberant, animated, lively, sprightly, vivacious, buoyant, bouncy, bubbly, perky, effervescent, playful, frolicsome; informalchirpy, on top of the world, as happy as a sandboy;
informalas happy as a clam
"her children all looked chubby and gay"

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Butnskala, niti enega NE poznam, z NITI ENIM še nisem bil v družbi.

Sem pa o njih precej prebral. Vse zato, da ne lapam napamet. Kot lapaš ti.
Kako pa veš, da še z nobenim nisi bil v družbi?

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Ker se mi še nobeden ni slinil, me vabil domov "poslušat plošče" in me poskušal prijeti na one...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Zakaj bi te pa en gej vabil domov če ve, da si straight? Glede na tvoja pisanja sem jaz sicer prepričan, da si bi, bez zamere.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.519
7.036
113
Če tega ne počne tudi vsaka ženska, ki jo srečaš, potem mogoče vzrok tiči kje drugje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vidiš ko nimaš pojma.

Glede na to, da nas prepričujejo da je 20% populacije pedrov, jih imaš že v žlahti ene par, če vas je bilo v firmi recimo 400, je to 80 ritopikov, če si si na ti s 1000 ljudmi je to vsaj 100 komadov plus še enkrat toliko lezbijk.
evil.gif

Ah, ja, človeška neumnost ne pozna meja...
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Še nisi na samotnem otočku stran od civilizacije(vsaj tako si se hvalil včerej zjutraj)?
Aja sej res, odvisnež ne zdrži brez interneta
evil.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Spet pameten jest pa jest pa jest?

Ne grem na tihooceanski otoček, pač pa na hrvaški otoček... Z wi-fi signalom.

Če ne jutri, pa v torek, ali mogoče v sredo, ne pa kot ti, ki vse "planiraš", potem pa stres in od njega - rak...

Najbrž pa jest raje NE GRE na dopust, da si ne bi onemogočil repliciranje enemu upokojenemu upokojencu?
Da se ti le da...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Res je, ne smem zamuditi priložnosti. Zato planiram, da vsaj 10 let ne grem več na dopust
hysterical-1.gif