Pa dobro, kdo je tukaj zdaj fuknjen?!

palin

Pripravnik
15. apr 2011
30
0
6
Ali se nebi moglo uredit te problematike s tem da jim damo šihte ki jih imajo radi?
Damo jih "plačo", odvzamemo socialno pomoč, damo jim en tovornjaček pa naj hodijo okol od ljudi do ljudi pa naj poberejo smeti ki jih te ljudje imajo (od kovin, do papirja do kavčev in postelj). Seveda da bi to delovalo po načelu da pridejo ČE jih ljudje pokličejo in ne da se samo pokličejo
smile-1.gif

Seveda je velik riziko pri njihovi poštenosti ampak se mi vseeno zdi da bi se na kak tak način dalo uredit. Izobrazit se na tak način kot mi očitno nočejo. Naj se pa prek prakse če jim teorije ne ležijo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ideja dobra, ampak žal neuresničljiva! Čeprav je to za "normalne" ljudi popolnoma normalno, je za te indijance vsaka ideja, ki jim nalaga neko obveznost, ki jim ne paše, že vnaprej obsojena na neuspeh! Kriva pa je država in razne človekoljubne
uf-1.gif
organizacije, ki so sami sebi namen...
Res živimo v času, ko je treba spoštovati človekove pravice, ampak zavedati se moramo, da imamo tudi DOLŽNOSTI!!!
10.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Še hujši so bili mediji, še posebaj 24kur, ko so skoz nakladali o ubogih "romih". In pa legenda Hanžek.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.264
1.412
113
ksz

Mediji imajo prepoved da bi pisali resnico o romih. Če bi že kdo prekršil tole bi takoj letel iz službe, članek pa nebi prišel v javnost.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.226
16.524
113
svašta... zgleda da se res že rabi nekaj v smislu "odredov smrti", kakršne imajo recimo v braziliji in tamkajšnjih favelah....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Blo zdele po poročilih.....so se še romi začel med sabo bunit nad temi k streljajo!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.102
6.290
113
blizu močvirne prestolnice
Policaji niso čisto nič krivi, temveč tvoji levaki. Rajši piši KK kako nesposobna ministrica je, se le jokca ko se gre za marginalne skupine, kot so homiči, cigani, izbrisani.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.166
-8.765
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Policaji niso čisto nič krivi, temveč tvoji levaki. Rajši piši KK kako nesposobna ministrica je, se le jokca ko se gre za marginalne skupine, kot so homiči, cigani, izbrisani.
in kristjani
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik palin pravi:damo jim en tovornjaček pa naj hodijo okol od ljudi do ljudi pa naj poberejo smeti ki jih te ljudje imajo (od kovin, do papirja do kavčev in postelj).
No, tako se pri mojih starših, ki živijo cca 40 km od madžarske meje vsake toliko pripeljeta madžarska roma. Kolikor vidim je konstantna ekipa in verjetno sta mož in žena. Če koga vidita na dvorišču ustavijo na cesti (ne vozijo na dvorišče) in vprašajo po starem železu. Enkrat sem jima nekaj dal, dalo se je tudi zmeniti, da hladilnika ne bi imela, ker je premalo železa. Po mojem dovolj pošteno. Raje vidim, da mi reče, da ga ne bo imel, kot da ga čez 100 metrov flikne v gozd. Sem jim pa vse sam spravil do vozila. Ne bi jih ravno pustil da mi brkljajo po garaži. Ampak to ne bi pustil niti neznanih "civilov".
Res pa je, da na splošno v SV Sloveniji (in čez mejo na Hrvaškem) ni velikih problemov s to manjšino. Na Dolenjskem pa ne vem ali je manjšina problem ali večinsko prebivalstvo
evil.gif
.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Itaq da je krivo avtohtono večinsko prebivalstvo, kateremu je dovolj pizdarij, ki jih delajo okvirji.
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Včeraj, če je kdo gledal dokumentarec na SLO1 o Madžarski, je bilo lepo prikazano kako se tem rečem streže.
Skrajno desna stranka Jobbik je uvedla vaške straže, ki ščitijo prebivalstvo pred Romi.
To zgleda tako, da 3-4 hodijo po vasi gor in dol kot specialci, v polni "bojni" opremi, cigani pa samo prestrašeno čez ograje škilijo.

Zanimivo pri tem je, da te "skine" policija pusti čisto pri miru. Verjetno zato, ker imajo skrajne desničarje na oblasti.
In kaj je razlika, če te okrade/pretepe/ustreli črni Cigan (made in Slovenia) ali pa beli (made in Hungary - jobbik ) ?

Sicer pa Amnesty nič ne nasprotuje zapiranju strelcev, to si samo razni patriotki zmišljujejo, da se smilijo sami sebi.