mi furamo to vodo že od 130 dalje... pri 140 pa dete sedi spredaj, pas jo prime tak kot mora, ni druge znanosti.nad koliko cm ne potrebujemo več booster sedeža - 140cm? to pije vodo po zakonu?
mi furamo to vodo že od 130 dalje... pri 140 pa dete sedi spredaj, pas jo prime tak kot mora, ni druge znanosti.nad koliko cm ne potrebujemo več booster sedeža - 140cm? to pije vodo po zakonu?
... (cybex ima veči model od Sirone po imenu Pallas) ali je treba potem za večji sedež kupiti drugo bazo?
Načeloma naj bi bil otrok v sedežu/jahaču do 150cm. V glavnem pa mora otrok biti tako velik, da mu pas ne gre čez vrat. Je pa tudi odvisno od avtomobila. V nekaterih se kar pogrezneš v zadnji sedež.nad koliko cm ne potrebujemo več booster sedeža - 140cm? to pije vodo po zakonu?
ja ko soseda in od kolega punca... , ki sta pod 150 visoki. jim bom podaril jahače danes.Načeloma naj bi bil otrok v sedežu/jahaču do 150cm. V glavnem pa mora otrok biti tako velik, da mu pas ne gre čez vrat. Je pa tudi odvisno od avtomobila. V nekaterih se kar pogrezneš v zadnji sedež.
Ja živi v državi, kjer je zakon veleval, da morajo otroci do 150 cm višine uporabljati jahača. Sedaj so to mejo spustili na 140 cm.ja ko soseda in od kolega punca... , ki sta pod 150 visoki. jim bom podaril jahače danes.
kje zivite?
jahač brez hrbtne opore ni dovoljen. Pazi, da ne boš zaradi tega se kje zagovarjalja ko soseda in od kolega punca... , ki sta pod 150 visoki. jim bom podaril jahače danes.
kje zivite?
ja, ni win win.Narobe. Pri 21-ih se začneš qrčit kaj je z današnjo mladino da ni samostojna in da noče od doma.
Sedaj, ko si se zdihal se bolje počutiš? Edini, ki je kaj pametnega napisal je Thazz, ki je lepo popravil mojo napako glede višine 150cm.ja ko soseda in od kolega punca... , ki sta pod 150 visoki. jim bom podaril jahače danes.
kje zivite?