Otroška križarska vojna

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.152
1.251
113
42
Dej dej. Misliš Stalina? Stalin ej mrtev. Ljudje se pa po svetu še vedno pobijajo, ker se kregajo čigav namiljeni prijatelj ima boljšo pokemon karto.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.202
11.114
113
kod Džej-Zija
Če že igraš na to karto, ne razumem, zakaj te motijo samo monoteistične religije.
Kot drugo, niti pod slučajno se bodycount zaradi religij ne more primerjati z bodycountom zaradi političnih doktrin ali medetničnih/medrasnih trenj. Čeprav je vsaka zloraba religije zame še vedno nedopustna.
Kot tretje, je dokazano, celo iz strani ameriških raziskovalcev, da razni moderni "religiozni" terorizmi v resnici niso religiozni, ampak posledica okupacije. Ko ni okupacije, tudi zanimanje za terorizem hudo upade. Zato je zahodnjaška vojna proti terorizmu tako nesmiselna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.152
1.251
113
42
A poznaš kako politeistično vero, ki ubija ljudi zaradi drugačne vere ali je nasplošno nasilna.

Tudi mi je jasno, da so tudi drugi vzroki ampak to ni tema o njih.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.511
5.708
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zdaj bo pa po mailu nadrl google, ker mu je narobe prevedel.
hysterical-1.gif

Dear google,

You wrong me translate text.

Dear google.......You know me good
hysterical-1.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A poznaš kako politeistično vero, ki ubija ljudi zaradi drugačne vere ali je nasplošno nasilna.

Tudi mi je jasno, da so tudi drugi vzroki ampak to ni tema o njih.

V predkolumbijski Ameriki je bilo obredno žrtvovanje nacionalni šport. Azteki so začenjali vojne proti sosednjim mestom zgolj z namenom naloviti čimveč ljudi, ki so jih nato žrtvovali. Ob inavguraciji Velikega templja v Tenochtitlanu so v enem dnevu žrtvovali 40.000 ljudi.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Ne, tam musliji koljejo Krščanske in ateistične sodržavljane!

Kar se tiče komunizma, ne ni bil samo stalin, kaj pa na maa in pol pota si pozabil? Broz tudi ni bil kar tako, pa caucescu................

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa še tam se koljejo muslimani pa kristjani zdej.

Me pa zamima kako pojasnujete da so papež-i bili za akcijo leta okoli 1600 (in to so že takrat ožalovali tako kot sedaj) - v muslimanskih deželah pa vas nič ne moti dogajanje sedaj
To da se muslimani poganjajo v zrak poleg drugih muslimanov je pa
a) želja po letenju po zraku
b) želja me bo vsaj en pobožal-ko bo moje ostanke spiral s sebe

Dokler bodo imami razlagali da je toliko mošej v Eu zato ker je to tako dobra vera da se širi sama tudi po Eu in ne demokraciji in enakopravnosti bo tako kot je.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
To, da so v preteklosti počenjali take neumnosti še nekako razumeš, ampak da se še v današnjih časih najdejo taki idioti je pa nekaj povsem drugega.

novi rod križarskih bojevnikov
bonk.gif