Led trak ne lucke. Trak ima moc 72w. In ne ne zdi se samo meni vsem ki to vidijo se zdi dva kolega sta ze narocila tudi sebi trak.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Led trak ne lucke. Trak ima moc 72w. In ne ne zdi se samo meni vsem ki to vidijo se zdi dva kolega sta ze narocila tudi sebi trak.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
jaz sem hotel LED pa se mi je zadeva zdela predraga... zdej mam dvakrat po 4 halogenke (v takem ploscatem okvirju) in izpade kar ok... sem pa kupil v bauhausu
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
pa sj ponavadi imaš še kakšno luč na stropu al kako? tista luč ti da glavno svetlobo v kuhinji. lučke pod omarice ti pa osvetlijo tvojo senco na pultu. zato so pa led trakovi čisto dovolj. pa še svetloba je po celem pultu enakomerno razporejena.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
3 metre priblizno sem hotel sliko uploadat pa nekaj ne dela
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Meni se ne zdi slabo:
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Zanima me ali bi lahko kdo naredil eno fotko kako izgledajo ledice prilepjene na omarico. Zanima me vizelni izgled.
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Hvala vsem za prispevek v temi. Je koristno. Zanima me ali bi lahko kdo naredil eno fotko kako izgledajo ledice prilepjene na omarico. Zanima me vizelni izgled.
Drugače pa bom naročal tule .Bo dovolj 4.8W/m ali naj vzamem 7.2W/m?
Thx vsem
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Meni se ne zdi slabo:
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
@SJTV1
na njihovi strani pravijo, da je 4.8W/m enako 50W halogenki: http://www.wholesaleledlights....400-lumens.html