da povem, da nisem gledal prisprevka in ne vem koliko stane. povedal bom naslednje. taki clanki so nepotrebni, saj potem sledijo komentarji kako je to lupanje, brezveze, drago, nepotrebno itd. e, tisti ki gre na bled, iz katerega koli konca slovenije, gre tja z nekim razlogom. zdaj pa takole. kremsnita je 5 eur, npr. je predraga. v svojem kraju, v lokalni gostilni je 3 eur. in? das 2eur vec, ce ze gres na kremsnito. to je to.... das za izlet 60 eur, saj ce je to prevec za par krat letno, potem je bolje ostati doma. za vse ostale, cene, po zakonu ekonomije, narekuje povprasevanje. uravnavajo se s ponudbo. ...dokler bo bled poln, bodo cene taksne kot so. zato ker ni razloga, da jih znizas. itak imas polno. ce ti se ta matematika izzide, zakaj bi.... v benetkah si casovno omejen za tisto kavico od 10 eur ali koliko ze. v nici enako drago, monte carlo. idi v pariz pa si pored stolpa kupi vodo v flaski.... tako je. .... ce bo jutri bled prazen, bodo znizevali cene, vas vabili na obroke, akcije itd. dokler ne, jim je popolnoma vseeno ali boste vi, ti, mi, oni, sploh prisli na bled. saj vas nimajo kam dati. zato bo kremsnita, neki zascitni znak bleda, tudi 8 ali 10 eur.... dokler se bodo prodajale, zakaj pa ne. vsak ima izbiro zadnjic neka negativna reklama, ker je en slikal neki sendvic, katerega kg pride 11 eur------ ljudje bozji, a je kdo rekel, da ga moras kupiti ali pojesti? meni je tudi draga restavracija z 6 michelinovimi zvezdicami, kjer 4,5 hodni meni stane krepko cez 100 eur.....pa? ce mi je prevec, pac ne bom sel tja.... avto od 80000 je tudi eno stanovanje, pa? pac si bom kupil stanovanje za 70000 in cliota za 10000... moja izbira