Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Nove smernice v OŠ so, da se v PB ne delajo domače naloge, ker je namen PB izključno varstvo in ne delanje nalog. Če vaši otroci delajo naloge, je to izključno dobra volja dotične šole in koliko se jim da organizirati PB. Žal.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
.... Ko pa bodo starši na pravo noto pritisnili, bodo otroci naredili v PB nalogo. .
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Si ti starš ? Če si, potem že dolgo nisi bil na roditeljskem sestanku.
99% staršev ne bo samo priznalo, da njihov sin/hčerka ni svetnik.
Eni svojih otrok ne poznajo, drugih niti ne zanima, tretji so sami psihiči - ko dodaš še sistem, ki je v veljavi v Slo, potem dobiš "dobitno" kombinacijo, kjer ima otrok več pravic kot učitelj.
Ko se problematičnega mulca samo seli med OŠ se s tem samo odpravlja posledice, ne vzrokov.
Nekaj podobnega počne RKC s pedofilskimi župniki.
Citat:
večina ljudi še sebe ne spozna dobro
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Z vsem napisanim se strinjam...edino mogoče je celo kakšno premalo ujel, glede na to, da je jezikal še kar nazaj
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Nove smernice v OŠ so, da se v PB ne delajo domače naloge, ker je namen PB izključno varstvo in ne delanje nalog. Če vaši otroci delajo naloge, je to izključno dobra volja dotične šole in koliko se jim da organizirati PB. Žal.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Se spomnim podobnega dogodka iz 4 razreda. Ena mi je najedala tolk časa da da sem zagnal stol vanjo (sicer brez poškodb, ampak ženske ne smeš udarit so mi rekli). Najprej sem dobil tako od učiteljice da se je tudi odtis njenih nohtov poznal na obrazu, naslednjo uro mi je razrednik na zagovoru populil desno stran "ta sladkih". Ko je ta stara doma videla da manjkajo sem jih dobil še od nje. No stolov nisem več metal sem pa bolj jezikal nazaj.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
No če je pa temu tako potem pa imamo mi v igri super OŠ, tebi pa predlagam menjavo, ker tole (PB je namenjeno izključno varstvu) je en new age kr3tenizem prve klase.
Počasi, sem šele na zaačetku tretjega razredaCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Moram, mora, ne pa morem, more.😈