Orodje in pasta za vsedanje ventilov, kje

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Iščem tole, klical sem v GMT in TrgoAvto in so mi povsod rekli, da takega orodja sploh nimajo na lagerju, lahko pa naročijo in lahko čakam par tednov. Brezveze, sigurno se da kje dobit. MS ali MB. Rabil bi tudi paste.

Hvala.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Očitno bom štapič res sam naredil, za Euroton pa hvala. A je kakšno pravilo s pastami, moram zmeraj z obema?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.648
113
Glej od 4:20 naprej ti kaže to "orodje" Lih dans gledu to pasto na polici k sem šel v IST avtodele.....mislm da je bla tuba ene 12eur

eno vprašanje.......locite lim za navoje...10ml za 13eur......men se zdi to velik za tolk mal lima????

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ironija, delam na isti mašini, BS 95902.
grin1.gif
Drugače sem ta video že videl. Kolikor sem uspel zvedet, je treba z obema, fina je pač super shine.

Za loctite glej ebay.co.uk, jaz take "drage" stvari tam kupujem. 10ml je sicer že 4 EUR + ppt, ampak če boš vzel kakšno drugo pakungo, te pride vsaj enkrat ceneje. Kot drugo pa lahko zbiraš med različnimi designacijami, na Henklu samo pogledaš v tabeli in potem zbereš pravo.

Ta štap sem nameraval vzet tam, ker je skupaj s pastama komplet 15 EUR, ppt že vštet. Pa paste dobiš celo kartušo, ne pa kako 100ml tubo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.648
113
Mam en blok kompleten z ventili za B&S 3,5HP L-head mašino.......klackalice.......bat če rabiš.....pa če nisi iz kake vukojebine!

Soseda uničla gred na eni betonski plošči ker je zapela z nožem pa sem razstavu za rezervne dele......fotr bo hvaležen če se znebim te šare
grin1.gif
Mislu najprej za svojo porabt ( what IF ) pa sem zdei že dubu eno tecumseh 3,5HP L-head mašino čist izpravno. Etak paše 3/4 stvari šravf na šravf

edin ta spodn del mašine (pokrov) nevem če je ok ker je drsni ležaj mal lufta dubu od zvite gredi....plus k sm jo vn zbijal
smile-1.gif

Tko da pokrov pršpari od svoje

Nazadnje urejeno: