Oralni seks povzroča raka na grlu

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
To v najslabšem primeru povzroča pospešeno izločanje ene belkaste sluzi iz moškega lulčka.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zanimivo, da očitno nihče od vas (razen verjetno OP) članka v resnici sploh ni prebral ... Drugače ne bi teh neumnosti tule pisali.
Kako tipično ...

sem prebral vse do tistih "risen 225 percent in the previous 16 years" in sem nehal brat.

še en populističen članek ki nabija nekaj v tri krasne

še najbolj točen komentar je bil to: "žensko gibanje proti zadovoljnem moškemu"
rolleyes-1.gif

Točno tvoj zadnji stavrk je v povezavi s člankom najbolj zgrešen.
Je pša fajn vodet, da tisti, ki nabijajo v tri krasne vsaj priznajo, da ne vedo o čem, ker sploh niso šli brat.
hysterical-1.gif

ma daj SJTV....

sem zdaj celi članek prebral... samo prvi odstavek je še vseeno katastrofa. Potem res malo popravijo vtis :p

drugače pa en graf tak za foro:

Cases_of_HPV_cancers_graph.png

v glavnem, jaz ližem dalje
hysterical-1.gif

Jaz tudi, itak so tole boljkotne buče. Komentiral sem le zato, ker je 99% uporabnikov tule mislila, da je govora o raku na grlu pri ženskah, ne rpi moških.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Drugače pa, ženska, če pogoltne, ji to precej zmanjša možnosti za raka na dojkih.
evil.gif

Citat:
The reasearch consisted of two groups, 6,246 women ages 25 to 45 who had performed fellatio and swallowed on a regular basis over the past five to ten years, and 9,728 women who had not or did not swallow. The group of women who had performed and swallowed had a breast cancer rate of 1.9 percent and the group who had not had a breast cancer rate of 10.4 percent.

http://www.topreventbreastcanc...omen-study.html

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne skrbi, na bližni kmetiji boš našel še dovolj prostovolk.

... takih, ki rade kisu mlek prliznejo (to je izjava enga - on ma rad take)