Oralni seks povzroča raka na grlu

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
shocked-1.gif
.
http://www.mensjournal.com/magazine/can-oral-sex-cause-cancer-20120809

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
žensko gibanje proti zadovoljnem moškemu si je to izmislilo:)

drugače pa... prej bi rekel da je to namen, da najstnice malo manj veselo ponujajo "oralno zadovoljitev" v zameno za domačo nalogo...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Zanimivo, da očitno nihče od vas (razen verjetno OP) članka v resnici sploh ni prebral ... Drugače ne bi teh neumnosti tule pisali.
Kako tipično ...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Itak se zadevi praktično ne da izogniti, torej zakaj bi se sekiral, če te že poljubljanje okuži??

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zanimivo, da očitno nihče od vas (razen verjetno OP) članka v resnici sploh ni prebral ... Drugače ne bi teh neumnosti tule pisali.
Kako tipično ...

sem prebral vse do tistih "risen 225 percent in the previous 16 years" in sem nehal brat.

še en populističen članek ki nabija nekaj v tri krasne

še najbolj točen komentar je bil to: "žensko gibanje proti zadovoljnem moškemu"
rolleyes-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Naj še eden nalepi članek, da šiht povzroča raka.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

torej če jaz dam makino punci v usta, tvegam da dobim raka na grlu..

Dandanes je že toti pofukani rak tak v modi ke je to neverjetno, ki so 90a
frown-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kako tipično ...

sem prebral vse do tistih "risen 225 percent in the previous 16 years" in sem nehal brat.

rolleyes-1.gif

Točno tvoj zadnji stavrk je v povezavi s člankom najbolj zgrešen.
Je pša fajn vodet, da tisti, ki nabijajo v tri krasne vsaj priznajo, da ne vedo o čem, ker sploh niso šli brat.
hysterical-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
v bistvu je članek samo reklama za cepivo vmes pravi, da tudi kondomi ne pomagajo dosti in kajenje trave škoduje.
torej naročili so ga puritanci - seks samo za spočetje otroka, farmacevti - imamo fino cepivo, nekdo ki ne mara trave... mogoče bi se še kakšen lobij našel
obče znano je, da branje kvazistrokovih člankov brez kritične distance do članka, močno poeumlja

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Če že pustim ostale teorije zarot ob strani: res moraš bit posebne vrste talent, da v članku, ki ga je napisal en tip za Men's journal in že v prvem odstavku svari pred dajanjem orale ženskam, vidiš zaroto žensk proti moškim.
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Če že pustim ostale teorije zarot ob strani: res moraš bit posebne vrste talent, da v članku, ki ga je napisal en tip za Men's journal in že v prvem odstavku svari pred dajanjem orale ženskam, vidiš zaroto žensk proti moškim.
hysterical-1.gif

Lahko je bil tudi [cenzura], tisti so še slabša pasma žensk.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
[cenzura] = gej? Geji niso vrsta žensk. Upam, da te napake ne delaš tudi takrat, ko vabiš v posteljo.
grin1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kako tipično ...

rolleyes-1.gif

Točno tvoj zadnji stavrk je v povezavi s člankom najbolj zgrešen.
Je pša fajn vodet, da tisti, ki nabijajo v tri krasne vsaj priznajo, da ne vedo o čem, ker sploh niso šli brat.
hysterical-1.gif

ma daj SJTV....

sem zdaj celi članek prebral... samo prvi odstavek je še vseeno katastrofa. Potem res malo popravijo vtis :p

drugače pa en graf tak za foro:

Cases_of_HPV_cancers_graph.png

v glavnem, jaz ližem dalje
hysterical-1.gif