Oradica na gradeli:)

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Evo, še eno trupelce. 3,1 kg...











Bog ji daj večni pokoj.
grims-1.gif
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Lepa. Mi pa ravnokar sfrezali janca na raznju. 16 kg po celodnevnem obiranju grozdja in popoldanskem kopanju. Location -Pag.
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Lepa. Mi pa ravnokar sfrezali janca na raznju. 16 kg po celodnevnem obiranju grozdja in popoldanskem kopanju. Location -Pag.

Hehe, sem bil v soboto ravno za kosilo na Pagu. Glavni del enak, kot pri tebi ...
 

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Koliko časa pa pečeš tak kos živali
smile-1.gif
?

Obračaš pogosto?

Z ribami na žaru imam malo izkušenj, ponavadi oz. še največ kake sardelice obračam, ali ciplje ... kar se tiče rib ... Drugače pa meso vsaj 2x mesečno, ne glede na letni čas
smile-1.gif


Tako da me zanima kaj več o pečenju take ribe.

Kako veš kdaj je pečena? ...
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
3 kile cca ura in četrt maksimalno, en obrat 2/3 časa na eni strani 1/3 časa na drugi, pol pa koržnik
wink-1.gif


lp D
 

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Bo kar držalo. Tale se je pekla urco in par minut. Kdaj pa jo je treba obrnit .... najlepše se vidi, ko začne hrbtna kost odstopat.
Drugač pa je tako ribo treba skoz mazat z olivčkom, drugač se lahko presuši.