Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
¸fotr je postal slaboviden na bližino.Zdaj pa se je odločil , da si bo kupil očala.
Zdaj ga zanima katera optika v Ljubljani ima najcenejšo ponudbo očal.
Zato se obračam na vas ,ker je odgovor najkorektnejši.
sam tega ne.
kriminlal je to, da se pri nas prodajala na veliko v vsaki malo bolje azloženi trafiki očala za vid.
s tem si samo zjebeš vid in ne narediš nič dobrega zase. pri malo manj banana republikah nikakor ni dovoljeno tako prodajanje ampak pri nas pač še vedno lahko.
Ne si kupovat tistih ocal iz trafike, a dajete kej na svoje zdravje al nc? Pa se oci, ki so najbolj pomembne... Moj glas gre Clarusu al pa LookLook se pogojno no...
Optika Rugel, nasproti Tivolija
Glede cen ne znam primerjat, mi pa še nikoli ni bilo žal - tam smo družinsko že 10 let (praktično od začetka njihovega poslovanja)
No jaz pa sem zelo zadovoljen z optiko Krstič. So na Tržaški v lj in v Leclercu. Ko sem iskal očala in sem jih hotel iz titanfleksa so imeli takšno izbiro kot vse ljubljanske optike skupaj, cena pa je bila za vsaj 50% nižja. Prav tako te sami pregledajo.
Tako, da z moje strani glas zanje.
napišite še cene ;
moja očala stara en mesec
kovinski okvir (mala ovalna) stekla platična z antirefleksom dioptrija -2.5 -3 cilinder na obe očesi,stanjšana stekla 62€ brez recepta .Ker sem nekaj čez šesto zvečer razbil stara očala se mi je mudilo za nova in na mojo srečo sem ob osmih zvečer že imel nove.
Ker mi je stekla dal iz zaloge jim manjka foto prevleka .
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.