Opremidom.si

ice_men

Zelenc'
5. nov 2012
1
0
1
Pozdravljeni.

Zanima me kakšne imate kaj izkušnje z nabavo sedežnih pri opremidom.si? Ali ste sedežno sploh kdaj prejeli?

Pri slednjih sem namreč sedežno naročil že pred 5-imi meseci in slednje še kar nisem dobil. Čeprav je na začetku bilo obljubljeno, da se sedežno dobi najkasneje v 12-ih tednih.

Ko pa se obrneš na vodilne v podjetju pa vedno prejmeš enak odgovor. Več o prihodu sedežne bomo vedeli čez 5 tednov. To je vsak mesec isto. In tudi sedaj po že 5-ih mesecev je bilo enako.

No in sedaj me zanima, kje je tista obljuba o 12 tednih. Verjamem, da se lahko kdaj zalomi za kak teden, a ne pa za cele 3 mesece.

V kolikor ima kdo nasvet na koga vse je možno podjetje prijavit mi lahko pove.

Lep pozdrav!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Pred meseci je tu bila dolga razprava na temo te trgovine, negativna. Dosegli so izbris, tema je izginila. Očitno so še vedno na starih poteh, nemoteno.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Ni čisto tako.
ne-ne-1.gif

Jaz bi sigurno kupil pri njih, če ne bi teme bral. Tako pa sem se potem obrnil na M TOM
cheer.gif

menesotud

Zelenc'
7. nov 2012
3
0
1
no prav pridružila se bom k tej debati.
tudi nas so nateg.... smo kupili sedežno. plačali 100% avans začetek junija sedežne pa od nikoder. obljubljali so nam 8 tedenski rok, na avansnem računu je bil napisan 12 tedenski rok. sedežno smo nujno rabili, nje pa od nikoder le izmikanje odgovornih kako bodo vedeli šele čez en mesec kdaj bo, kako imajo probleme v proizvodnji itd. jaz majhnih otrok čez zimo ne morem posedat v dnevno na tla. denarja pa ne serjem, da bom kreditirala 6 mesecev nekaj zgub ki kot izgleda ne znajo voditi podjetja. mi smo od pogodbe skušali odstopiti, a mislim da so taktično našo priporočeno pošto zavračali. sprejeli so šele drugo poslano pošto, in še to po tem, ko sem o vsem čudnem dogajanju obvestila tržni inšpektorat v Mariboru. Od odvetnice pošte "opomin pred tožbo tudi niso prejeli" Zmeraj ko jim omenim mail trdijo da bi radi imeli papirje s podpisom, kako torej posluje internetna prodaja če sedežno lahko naročiš preko neta, predračune ti pošiljajo na mail, dogovori so povečini storjeni po mailu, ampak odpovedi pogodbe pa po mailu ne enačiljo s pošto. ... smrdi smrdi smrdi.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Dejte se mal združit ti ki so vas nategnili, pokličite medije, pozanimajte se kaj se da narediti (inšpekcija, odvetnik, tožba) pač vse kar se da narediti po pravni poti da se nategunom enkrat stopi na prste...ter seveda da poskuate dobiti denar nazaj.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Samo eno vprašanje... zakaj 100% avans ob naročilu? Od mene tega še nikjer niso zahtevali.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Redna cena je 2.000, ob 100% avansu pa 1.200. Kaj boš vzel?

Govorim na pamet in ne nujno za ta primer.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Samo eno vprašanje... zakaj 100% avans ob naročilu?

kot kaže z razlogom....
crazy1.gif

Samo oni so nateguni, ki te nategnejo samo terminsko, sicer pa blago na koncu dobavijo z zamudo, poznam vsaj 5 znancev, ki so tam kupovali zamude so bile od 14 dni do 2 mesecev, po večini so jim priznali dodaten popust, zadnji jo je dobil maja, je pa res, da se da enake garniture penaste naročiti iz iste fabrike tudi z bolj zvenečim imenom NATUZZI , kjer jih dobite v roku, ker oni imajo zalogo gre pa za isto fabriko, primerljive podobne modele, ki pa niso isti, ker ima NATUZZI zaščitene in ja cena, malenkost samo ene 300% višja za enak SHEAT !!! Potem pa razmislite !

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
... da se da enake garniture penaste naročiti iz iste fabrike tudi z bolj zvenečim imenom NATUZZI...

Dobra
grin1.gif

menda tudi bmw mini v isti fabriki sestavljajo, verjetno se da čisto podoben model avta naročit pri opremidom
bonk.gif

edit:
ajej, pa na roombe sem pozabil, tudi jih delajo v tej fabriki
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Redna cena je 2.000, ob 100% avansu pa 1.200. Kaj boš vzel?

Govorim na pamet in ne nujno za ta primer.

Se opravičujem, vendar se mi zdi nakup sedežne garniture preko spleta čista bedarija. Jaz si vzamem 2 dni časa, pregledam kataloge in trgovine v LJ in Celovcu in kupim. Po pravici, največkrat v Celovcu. Prijazni prodajalci, kratki dobavni roki, ugodneje kot pri nas.
sprasujem se.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Tudi meni, ampak sploh ni finta v tem, ampak o tem zakaj se v nekaterih primerih splača tvegat in plačat 100% vnaprej. Kakor pa se spomnim originalne teme imajo tile "nateguni" celo salon v katerem lahko kavč sprobaš, tako da to da se kupuje preko spleta tukaj ni ravno nek faktor (v smislu da bi kupil nekaj kar je na sliki izgledalo lepo in česar nisi sprobal, dobil pa potem nekaj popolnoma drugega).

menesotud

Zelenc'
7. nov 2012
3
0
1
dnar je dnar. inšpektorat, odvetniki, tožba, mediji, vse to je pri nas v teku in vse to na naši strani... in ne samo to zakonsko morajo potem vrnitivse stroške ki nastanejo, obresti in +10% kupnine za vsakih 30 dni zamude. Ampak veliko razlogov je tudi zakaj ne v tožbo, če ste to že kdaj počeli veste o čem govorim, razen če vam je to edino v življenju kar počnete
smile-1.gif
))
100% avans ima v tem primeru zakonsko več prednosti kot samo del kupnine (več o tem si preberite v zakonu) in ja tudi eden izmed faktorjev pri nasem pologu je bil dober popust
smile-1.gif

zakaj kupovati prek spleta... s spletnim trgovinam ni nič narobe, če imajo normalnega direktorja, ki si želi uspeti primerov je dovolj jih ne bom naštevala. in še nekaj... ja sedežno smo si seveda ogledali in sprobali v njihovem salonu
smile-1.gif

menesotud

Zelenc'
7. nov 2012
3
0
1
krengorenc. dva dni časa je velik dnarja. za dopust in uživanje si to lohk privoščim za zbiranje sedežne mi ga je pa škoda. in še to moraš biti pa zelo neizbirčen da v dveh dneh najdeš sedežno
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v 2012 čakat na sedežno, avte itd več kot mesec, je neumno in diši po nategu. Zdaj pa jokat dalje. Nekaj kar poceni kupiš najdražje plačaš. še kako drži.