Ja, ampak samo, če ima kombinirani hladilnik dva kompresorja, eden za zamrzovalnik, drugi za hladilnik...Ali se lahko STC veže na kombiniran hladilnik (hladilni del in ločen zamrzovalni del) tako, da STC upravlja s temperaturo v hladilnem delu, zamrzovalni pa še naprej zamrzuje? Ali je potrebna posebna znanost, razdiranje itd.?
Zdravo, zanima me kakšno terarijsko žarnico uporabljate za gretje fermentacijske komore? Počasi se bo začelo hladnejše vreme in bo potrebno malo greti
Kako močna bi morala biti za klasičen hladilnik (širina 60 cm) brez zamrzovalnega dela in visok 2 m?
Najlepša hvala. Kolikor vem bi bilo dobro narediti tako, da ob prižigu grelca prižgemo tudi ventilator, da je toplota čimbolje razporejena po volumnu hladilnika?
Hm... 100w grelno telo montirat v plastični hladilnik in vsekupi priklopit na termostat za 10eu, je meni precej nevarno. Sem probal, ampak tale 100w žarnica se res močno ogreje... Najbolja rešitev je grelni pas! Jaz imam dva... Prvi teden je v hladilniku (da je temp. bolj konstantna), potem pa s pasom vred postavim na tla (cca 13s pozimi) in lepo drži na 20c kolikor časa je potrebno. Tako da lahko po enem tednu že kuham novo rundo.
Ni nobene visoke temperature ali bojazni pred požarom...