Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja nižje plače a ne

Če bi pri nas rezervirali 130€ in kot je navada te rezervacije ne bi pobrisali 14 dni, potem bi bil še kdo lačen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.927
6.977
113
Če pa pravijo ljudje, da se rezervacija uredi takoj, da se sploh ne vidi na TRR...samo v času tankanja je rezervirano, potem pa ko zaključiš, pa se že sprosti ?

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ja nižje plače a ne

Če bi pri nas rezervirali 130€ in kot je navada te rezervacije ne bi pobrisali 14 dni, potem bi bil še kdo lačen
grin1.gif
.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če pa pravijo ljudje, da se rezervacija uredi takoj, da se sploh ne vidi na TRR...samo v času tankanja je rezervirano, potem pa ko zaključiš, pa se že sprosti ?

No jaz ti povem, da je najmanj 1x trajalo blizu 14 dni, da so zbrisali rezervacijo

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sedaj se takoj? recimo jaz imam na visi electron 80€ + gor....in potem po rezervaciji imam dejansko:

80€ - 60€ poln kestl = 20€ na kartici?

zakaj ta kompliciranje?

Ker drugače ne gre. Firma se nekak more zagarantirat, da imaš na voljo sredstev za plačat max. količino goriva. Osebja ni, kaj naj naredijo s stranko, ki ne bo imela kritja, ki ji kartica ne bo delala...? Če dela procesni center kot bi moral, bi ta rezervacija izginila takoj, ko plačaš in je sploh nebi opazil. Ker pa očitno nekaj pri nas ne štima (ali je to pri bankah ali kje), pa se folk buni.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

No jaz ti povem, da je najmanj 1x trajalo blizu 14 dni, da so zbrisali rezervacijo

in že (n+1)x je bilo razloženoi, da ni krivda na strani FE-tradinga, ki tako sprosti rezervacijo, ampak pri tvojem izdajatelju kartice. Banki se pritoži.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zgolj teoretično vprašanje... Zakaj pa Maxen tega ne počne? Niti rezervacije sredstev niti težav z zapozelim brisanjem le-te?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
A na Maxenu lahko tankajo kamioni? Ker če lahko, potem zato ni rezervacije.
Na Hoferju pa je rezervacija tudi zaradi tega, ker kamioni ne morejo točiti.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
in že (n+1)x je bilo razloženoi, da ni krivda na strani FE-tradinga, ki tako sprosti rezervacijo, ampak pri tvojem izdajatelju kartice. Banki se pritoži.

Meni je vse jasno in se ne pritožujem. Za nekoga, ki je bolj "na robu" pa je reč res neugodna.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Odvisno tudi od tega, katero kartico imaš, od katere banke

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Še vedno 6 centov dražje kot prva pumpa severno čez našo mejo.

A prevoz iz primorske do tja mi boš ti plačal?
smile-1.gif

Lahko je tistim, ki so blizu AVS, ko pa maš blizu samo ITA, pa je vsaka pocenitev super!
smile-1.gif

No, če ti je ITA blizu pa to pomeni da imate v povprečju itak 30% višji standard kot mi vzhodnjaki in lažje shajate
wink-1.gif
je pa šel bencin v zadnjih 2 mesecih dol za 10 centov.