Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Pa še nekaj, tvoj link mi za koroško najde samo 1 črpalko z dizlom pod 1,424 nek Truck stop. Ostali vsaj 1,429.
Sem še za celo avstrijo preveril 174. Črpalk ima ceneje, na seznamu pa jih je več kot 2500. Torej - povprečen jodlar še vseeno tanka dražje kot janez.
Citat:
Pa [cenzura] a sploh bereš kaj pišem? Kliknil sem na link, ki ga je dal CLIO15, izbral koroško in dizelsko gorivo. Našlo je 15 črpalk od tega samo 4 cenejše kot pri nas samo ena več kot 2 centa na liter. Tista pa je nekje v eni vukojebini in si upam trditi, da je od vseh na seznamu ena od tistih z manj prometa.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Pa še nekaj, tvoj link mi za koroško najde samo 1 črpalko z dizlom pod 1,424 nek Truck stop. Ostali vsaj 1,429.
Sem še za celo avstrijo preveril 174. Črpalk ima ceneje, na seznamu pa jih je več kot 2500. Torej - povprečen jodlar še vseeno tanka dražje kot janez.
Povprešen jodlar NE tanka dražje. Vsaj ne glede razmerja plače in cen v primerjavi z Dolino šentforjansko!
Citat:
Plača v jodlariji: 2.496 bruto
Plača na šentflorajskem: 1.512 bruto
Poglej cene bencina, pa mi povej kdo dražje plačuje!
Citat:
Dej puši [cenzura], a je prov....
Citat:
Se mi je zdelo, da ti je odklenkalo. Uživaj v brezplodni debati sam s sabo. Aufviedersehen.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Se mi je zdelo, da ti je odklenkalo. Uživaj v brezplodni debati sam s sabo. Aufviedersehen.
Danes sem se vozil po Avstriji, zapeljem v Pliberk cene bencina, na prvi 1,466, na drugi 1,515 pa sem se peljal smer Dravograd in v Lavamundu tankal na BPju za 1,536...
Skratka nisem našel pumpe, ki bi ropala več kot naše črpalke (razen Hoferja).
Ne vem kje si se to vozil...
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
http://klagenfurt.at/klagenfurt-am-woerthersee/index.asp
Tretji kvadratek pri rubriki CITYINFO (pod FB "Gefällt mir" ). Črpalka Magistrata Celovec, kvaliteta goriva je OK, pri meni (2.4 20v in 1.2 16v) je poraba enaka kot če tankam kjerkoli drugje (v Avstriji).