Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz itak razumem, da mora nekje proračun RS dobit sredstva, zato se mi zdi neumno in neresno obljubljanje o takšni trošarinski politiki, kot jo je promoviral SDS pred volitvami. Še bolj neumno pa se mi zdi tole, da so temu blebetanju nekateri celo verjeli in ploskali.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Mogoče pa niso mislili, SDS torej, da fiskalno ne bo šlo skozi in da bo zaradi tega še večja pizdarija pri nas. Zdaj pa bo res kmalu prišel grški scenarij in ni več druge, kot da poskušajo rešiti na vse možne načine...

Saj če pogledamo....se vlada samo jebe s tem, kako speljati reforme, ki bi jih morali že pred 2 letoma, pa niso prišli nikamur, ladja pa samo bolj in bolj tone...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Reforme...?

Pokojninska?
hysterical-1.gif

On topik: Noben ni rekel, da bo gorivo zastonj, mora biti pa cenejše od sosednjih držav, da se v tranzitu čimveč tanka pri nas, drugače pa prav nič drugega, ker je popolnoma jasno, da država rabi vsak euro.

Da ga pa...pa hvala krizaniču. Napaka te vlade je da dela prehitro!
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bom...takoj ko ti daš kiruško odstranit pingvina iz riti.
zmaga.gif

Nazadnje uredil moderator:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Saj so cene dovolj nizke pri nas, da tranzit tanka. Za njih je dovolj par centov na liter ceneje...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja ni....hrvaška je zdajle cenejša in ves tranzit gre na jug.

Je pa res, da je marsikateri nemški avtoklub opozarjal na kvaliteto goriva na balkanu, tako da dvomim, da tankajo kaj nižje od nas, če ni nujno.
tongue-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne živim v pingvinlandu. Dejstvo pa je, da toliko škode kot jo je naredil iVan še dolgo ne bo zmogel nihče. Revež trpi za Napoleonovim sindromom...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Zanimivo...jaz sem mislil, da gre večino tranzita na relacijo luka - MB...in ne luka - novo mesto. Ko sem se še vozil veliko po naših AC je bila LJ MB vedno polna tovornjakov, LJ novo mesto pa skoraj prazna
smile-1.gif

Edino če imaš ti v mislih turiste? Ti so le kaplja v morje glede na LKW
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Trokiraš kot stara disketa, bolan od sovraštva do enga politika.
stupid-1.gif

Če bi vaš dragi ivan uspel pa rešil to zavoženo državo, bi vsi pocrkali od sovraštva.
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Te države ne bo rešil nihče, če se stanje v svetu ne bo izboljšalo in pač potegnilo slovenijo za sabo.

Če bi zdele vladal zoki, bi pa janša blokiral vse...in to bo v nedogled. Ker je narod vedno deljen na cca 50/50 bodo vedno taki, ki bodo blokirali, zgolj zaradi tega, ker so opozicija in se od njih to pričakuje.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja ni....hrvaška je zdajle cenejša in ves tranzit gre na jug.

Je pa res, da je marsikateri nemški avtoklub opozarjal na kvaliteto goriva na balkanu, tako da dvomim, da tankajo kaj nižje od nas, če ni nujno.
tongue-1.gif
Švabi itak šimfajo vse, kar je južno od Bavarske, tko da...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zlatega pravila ne bi blokiral, pa je nekaj, kar je obljubila že prejšnja vlada in ivane podpira tudi zdaj.

En pikvinček, ki se je moral sprijaznit z manjšo "parcelo" kot je Slovenija, se pa boji, da bo to neka huda ivanova zmaga.
hysterical-1.gif

Aja sej res...eno govori, drugo dela. Največji problem trenutne vlade iz ust opozicije je pa da preveč in prehitro dela.
hysterical-1.gif
Kje pa...saj mamo še caaajtaaaa.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
2-3 leta nazaj so mel francoski in nemški avtomobili ogromne težave s Hrvaško nafto, za južni trg so deobavljali celo serijske filtre goriva, ki so bli bolj propustni, da je sploh zdržal 20kkm.

Se pravi original filter goriva v nemčiji je bil drugačen kot za hrvaški trg. Sicer pa če ADAC ni neka poštimana inštitucija, pol pa ne vem kaj je.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lej, ne me zdaj za besede lovit in v luft skakat. Neštetokrat se je zgodilo, da so vzvišeni Nemci kritizirali po nekih hoh kriterijih vse, kar ni bilo original nemško, medtem, ko je bilo pri njih enako ali celo slabše. Sem pa imel tudi z ADACom slab moment, ko niso upoštevali, kar so podpisali in se dogovorili, tko da, tudi v Nemčiji doživiš balkanska posla, posebno mi, balkanci.

Pejmo nazaj na ciganarijo z gorivi.