Majke jim. Če bi jest lahko kar tkole višal cene v svoji firmi... Bi že zdavnej propadu. Hvalabogu, da nimajo konkurence, potem bi že vidli, kaj pomeni cena na trgu.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Men se pa sam smeje ko grem mimo črpalke. Jaz se vozim za 0.25EUR elektrike/100km.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
aja, obstajajo tudi mopedi. to je še največje čudo prvoza pri nas, ki ga koristijo samo najstniki
Andy-ja sem videl voziti se na tem skuterju, ko je še mene v avtu zeblo, tako da ga uporablja kar lep del leta.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj bo unmu elektro scooter al pa men moj če je uporaben zgolj v 4-5 ih mesecih? Jaki frajer za 0.25 centa na 100km
Citat:
Uporabnik netko pravi:
bolj debilnih izjave sicer ni možno slišati... bencin je drag ker se po en vozi v službo... dej se zresni
Sori, ampak mene ne bi spravil na bicikel al na motor do šihta. Glede na naravnost prfuknjen način vožnje v tej državi sem lahko vesel, da sem sploh živ, pa sem obdan s plehom. Folk ne razmišlja, ne gleda. To enostavno peljejo in gazijo.Citat:
ko vprašaš kerega zakaj se ne vozi s peciklom, padajo podobni bedni odgovori kot so švic, kaj če me dež dobi,...
Večji problem kot cena nafte so trošarine.Citat:
Sami smo krivi za to da je benz tako drag. Vsak se vozi s svojim avtom, pa tako nasplošno je velika poraba nafte.
Po možnosti še z dizlomCitat:
Pri nas se vozijo v službo pa čeprav živijo 200 metrov stran
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Men se pa sam smeje ko grem mimo črpalke. Jaz se vozim za 0.25EUR elektrike/100km.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ok, če obnovim seznam izgovorov proti prevozu na 2 kolesih:
zašvical bom da bo teklo v potokih iz mene
kaj če me dežek dobi
zmrznil bom
umrl bom
še kaki predlog mogoče?