Opel Zafira

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Pozdravljeni!

Zanima me ali ima opel zafira (letnik 2008 ) metalizirano šipo?

To me zanima zaradi detektorja radarjev, ki naj nebi delali na tako šipo (laser)

Sedaj imam cobro 9445 ki laserjev sploh ne zazna.

Prosil bi za čim hitrejši odgovor

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Serijsko nima,samo za doplačilo.Radar detektor ti bo deloval normalno.

Ce si kupil rabljenega,je pa potrebno po št. šasije preverit,ampak malo ljudi se odloči za atermično steklo.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
¸O, hvala sem že mislil da mi nebo nobeden radar deloval, prodajalec mi je rekel da druge možnosti ni kot da je metalizirana oz. atermično steklo, a se jo da še kako drugače prepoznat?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
A si kupil nov avto ali rabljen? Če je nov, potem imaš na računu postavko A23 se mi zdi in poleg tudi opombo ATERMIČNO STEKLO , ampak sem 99% da tega nimaš ker pri zafirah se tega zelo malo proda oziroma se večini zdi nepomembna opcija.

Astra ima enako steklo kot Zafira ( pač oblika je druga jasno) , in vem da delujejo te detektorji normalno, prav tako delajo na raznoraznih audijih, bmwjih, porschejih ... pa ima marsikateri zagotovo atermično steklo.

Detektor komot kupis, če te pa skrbi,se pa zmeni s prodajalcem če ti bo vrnil denar v primeru nedelovanja, seveda v roku par dni...v tem času boš pa že našel kakšen radar.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Da, avto je kupljen nov. Prav tako radar detektor ki ga imam in ne dela in ga bom vrnil. V računu niti v homologaciji ni A23 NITI ATERMIČNA STEKLA Je samo tonirana stekla. Hvala , od kje pa vse to veš?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
V homologaciji zagotovo ne piše, piše edino na računu kjer imas recimo:

Citat:

Opel Zafira 1.9 CDTI 120KM
Kovinska barva - KB 385€
Enjoy plus paket -XZDE 1135€
Radio CD MP3 -UCH 30€

In če bi tukaj pisalo tudi "Atermično steklo - A23 160€" , potem bi pomenilo da imaš atermično, vendar če tega nimaš na računu,potem tudi tega stekla nimaš.Te podatke vem iz prve roke ker delam na Oplu
smirk-1.gif

Če pa imaš slučajno "Sončno streho s sistemom predalov", šifra "C2K" slabih 1.800€ , potem pa je poleg tudi atermično steklo, vendar se tega proda še manj kot atermičnih stekel.

Glede detektorja ima pa kolega v Astri in zato vem da deluje.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Ja , tisti prodajalec je rekel da nemore delat na atermičnih steklih, bom verjetno raje kupil whistler pro 78

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
drži, odtenek je vijoličen, ali po domače, odtenek prednjega stekla je drugačen od ostalih šip
grin1.gif

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Hvala, torej radar detektor ne deluje

super, vsaj to

p.s lost1 hvala ti za pomoč, dobil si zvezdice.

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.333
302
83
39
Ljubljana
Sicer nevem kako deluje radar detektor, ampak na prejšnjem avtu sem imel isto šipo pa sm mel probleme z ABC kartico.

Okoli vz. ogledala (črne pikice) je edina pozicija, kjer prepušča signale.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Se pravi ti imaš probleme z detektorjem?
Na kakšen način si pa ugotovil da ne deluje? Nastavljenega imas pravilno? Ker kolega vem da je moral na Cobri nekaj nastavljati...

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Ja, vse imam pravilno, laserja se ne da izklopiti. Vem pa potem da smo se pelljali 52 omejitev je bila 40 in niti zapiskal nit pa je bila kazen.

Ogledujem si whistlerja