Sem mu rekel, da NE klokotajo gume in da naj prosim lepo pošljejo dopis na Opel v Nemčijo in je reku, da ja, da bodo poslali in da bodo dopisali, da to gume klokotajo. Da naj probam dat zimske gor in sm mu rekel, da so že zimske gor. Ja pol pa ene druge gume. Sem mu rekel še enkrat, da to niso gume, on pa, da ja, da jaz to slišim gume, ko udarijo v tla ob kaki luknji. FAAAAAAAAAAAAK
No in kaj se boš menil s takim, pa še glavni je tam.
Sem imel 3 dni njihov nadomestni avto Opel Astro karavan in je bilo vse v redu, zelo zadovoljen in ko sem prišel nazaj po Zafiro in se šel peljat...stari, kot bi se vozil z zguslanim avtom z 200.000km in sem mu to tudi povedal, da Astra nič ne klokota zadaj, pa mi je sam rekel, da ne morem primerjati Astre z Zafiro.
No in kaj se boš menil s takim, pa še glavni je tam.
Sem imel 3 dni njihov nadomestni avto Opel Astro karavan in je bilo vse v redu, zelo zadovoljen in ko sem prišel nazaj po Zafiro in se šel peljat...stari, kot bi se vozil z zguslanim avtom z 200.000km in sem mu to tudi povedal, da Astra nič ne klokota zadaj, pa mi je sam rekel, da ne morem primerjati Astre z Zafiro.