opel speester

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Eno je avto za vsakdanjo vožnjo in eno je avto za sprostitev in zabavo..
Za prvo si komot kupš ladjo, če pa rabš hitr avto ki bo zabavn za vozt, pa mal razmisli če res rabš klimo, el. pomik stekel, in kup ostale krame zaradi katerega morajo enako hitri avti imeti 2x več konjev.. Speedster je ubistvu elise, je majhen, to se pravi praktičen, 150km mašina je čist dost za 'povprečnega' uporabnika, ima zadnji pogon, je lahek in tudi zelo varen avto. Zdej seveda je odvisno od posameznika, ali mu bo ta avto všeč. Za stare ate in nešportnike po duši, predvsem pa težke zagovornike 'prestižnejših' znamk v katerih si lahko rit segrevaš priporočam kaj drugega.
Prvinski namen speedsterja je norenje. Točno za to je narjen in nima odvečne krame. Tako kot športniki nimajo beerbauha.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
A je tole tut plastika, tko kot original Lotus Elise?

Tak avto je za dušo in srce, ni pa glih za hrbtenico pa kosti.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
igrača, ki je najbolj slabo investiran denar! Drugače pa je to odločitev posameznika!

denar ni poanta ... in je brezvezen komentar...

10 k ni neki glih dnar za dol past, duševno zadovolstvo je pa precej več vredno od teh 10k...

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
igrača, ki je najbolj slabo investiran denar! Drugače pa je to odločitev posameznika!

10 k ni neki glih dnar za dol past, duševno zadovolstvo je pa precej več vredno od teh 10k...

Torej denar ne igra nobene vloge. No tudi prav, jaz pač 10k porabim kako drugače!

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jebach pravi:

Torej denar ne igra nobene vloge. No tudi prav, jaz pač 10k porabim kako drugače!

TO KAK TI PORABIŠ DENAR TUKAJ NE ZANIMA PRAV NOBENGA... jas želim pač porabiti 10 k za svojo dušo... če sem jih vkradel, dobil na loteriji ali trdo prigaral naj tebe ne boli...

hiško imam, ženo tudi, otroka tud..daili car tud dober, zdaj pač nekaj za dušo kupujem....

pa še vedno ne vem ama nič o dotične speedsterju...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Speedster je super, ampak le, če je turbo. Sicer imam pa 190 cm, pa v njem nisem kaj dodsti trpel ... Kar gre.
Je pa treba vedet, da recimo nima ESP ali TC, tako da je treba bit v dežju (še posebej s turbotom) malo previden iz ne kupovat tega avta, če ni nobenih izkušenj z vožnjo "na počez" ...

Bi ti verjel, če ne bi sam sedel v njem. Me resno zanima, kako si sedel v njem v dežju, torej z zaprto streho, s 190 cm višine?!

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
še enkrat za vse sodelujoče

avto bo za dušo, za to o smislu nakupa ne bomo debatirali...

avto se bo vozil po večini ob lepem, za na kafe al pa za sprostitev ker je v bistu namen tega nakupa cabriolet... v tem avtu pa dobim dvoje cabriolet in špas mašin...

za daili driving imam bmw e61.. zato me ne zanima kaj bo ob dežju...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če ti je všeč kupi, to je najbolj pametno kar boš prebral v tej temi
tongue-1.gif

Samo poglej, da ne bo vse preveč zvito ko boš sprednje nosilce pogledal itd itd.....

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Če ni to ta, ki je stal na parkirišču par let ker je bil zasežen zaradi neplačevanja lizinga .. prebarvan pa je bil verjetno zato, ker oplova rdeča ( magmarot ) barva nima dodatne zaščite laka in hitro zbledi, kar je ob negaražiranju in dežju še toliko hitreje ...
Če je bil usut pa ne vem..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Speedster je super, ampak le, če je turbo. Sicer imam pa 190 cm, pa v njem nisem kaj dodsti trpel ... Kar gre.
Je pa treba vedet, da recimo nima ESP ali TC, tako da je treba bit v dežju (še posebej s turbotom) malo previden iz ne kupovat tega avta, če ni nobenih izkušenj z vožnjo "na počez" ...

Bi ti verjel, če ne bi sam sedel v njem. Me resno zanima, kako si sedel v njem v dežju, torej z zaprto streho, s 190 cm višine?!

Dovolj dobro, da sem se po dežju, z zaprto streho, peljal iz Lj v MS na Opel zbor (da jim malo veselja naredim, takrat je bil to čisto svež avto), s turbom. Dva minusa: hrup (in to tak, da zna zabolet glava) ter tu in tam kak "nenamenoma na počez" trenutek na AC (kaj hočemo, majhna teža, široke gume in turbo pač poskrbio, da ni dolgčas). In tudi nazajgrede sem streho raje zaprl, ker je pri visokih hitrostih (bilo je pač suho, kazni pa še ne tako visoke) hrupa enostavno preveč.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.050
836
113
Hej, mislim da celo vem, kdo prodava ta avto... Preverim jutri, pa javim če zvem kaj več. (možno da je osba avto že prodala in se prodaja znova).

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.729
113
Citat:
še enkrat za vse sodelujoče

avto bo za dušo, za to o smislu nakupa ne bomo debatirali...

avto se bo vozil po večini ob lepem, za na kafe al pa za sprostitev ker je v bistu namen tega nakupa cabriolet... v tem avtu pa dobim dvoje cabriolet in špas mašin...

za daili driving imam bmw e61.. zato me ne zanima kaj bo ob dežju...

okej, si se pohvalil da imas starega bimmerja, zdej pa zaklep teme.

Nazadnje uredil moderator:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
nikoli ne bom razumel zakaj se morajo v vsaki temi, ki diši po normalnosti, pojavit gnoji tipa sajkek, jebač ipd. in vletavat z glupimi komentari
stupid-1.gif
moderator pa je še na dopustu verjetno

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.729
113
kaj pa tu diši po normalnosti?

tip kao wannabe s poln denarja sprašuje kak je opel speedster... kupi naj pa vidi ce je to to...

kr neki.

Ti pa si profil popravi, ker mas neki mismatch tam noter hahaha

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
mismach je bil ko je ata oplodil tvojo mamo
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.729
113
bravo izviren odgovor... Iq na višku.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj pa tu diši po normalnosti?

tip kao wannabe s poln denarja sprašuje kak je opel speedster... kupi naj pa vidi ce je to to...

kr neki.

Ti pa si profil popravi, ker mas neki mismatch tam noter hahaha

tipo kaj je tvoj problem, te mati ni dojila pa mas posledice se danes al kaj?

postavil sem vprasanje o doticnem avtomobilu, ce kdo kaj ve, pozna zgodovino, itd, in ja to je tisti avto ki so ga nekomu vzeli zarad lizinga...

sigurno pa nisem zelel tvojga odgovora v smislu kaj se splaca in kaj ne in kaj bi ti naredil z 10k, in kaj ne...

in ce te ze zanima, JA POLN SEM DNARJA... ampak to ni point...

prav tako smatram da 2007 bavarc ni stara kripa, ampak kr spodoben famili vagn... in ce te ze zanima sem na bavarcu zarad recesije pusil v enem letu 10 jurjev... in me ne bolijo prevec...

avto je exot to je dejstvo, cena je mamljiva, in glede na to da bi zadevo kupil in obdrzal, morda celo do oldija avto sploh ni slaba nalozba, sam pazit bi blo treba da ostane cel, kjer jas vidim vecji problem...

cena pa je trenutno pac recesijska, v nemciji ga izpod 13 jurjev ne dobis...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Kolega ga je šel gledat in je rekel, da je bolj šlampasto popravljen. Kaj več pa ne vem, probaj na opelforumu, mislim, da je bila enkrat ena tema gor o enem speedster-ju, ki se je dolgo prodajal in bil tudi poškodovan (nekako me točno ta spominja ampak žal 100% nisem). Najboljš bo, da ga greš sam podrobno pogledat in se potem odločiš. Tudi če bo avto samo igračka, mora biti vsaj zame igračka taka kot se za gre in ne da jih kmalu odpade kakšen del.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Kaj pa kaj takega klik. DAnes sem enega videl in mi zgleda ful dobro. Pa glede na težo mora verjetno noro potegnit, čeprav verjetno niti približno toliko kot speedster. So pa drugače pred leti imeli ople na eni MS NT konferenci na test, ampak speedsterja niso dajali ven. Je oni tip rekel, da ga je preveč težko vozit in bi jim ga verjetno že prvi dan razbili.