Opel Astra karavan 1.6 16V 115KM

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Ali ima kdo izkušnje z Astro karavan 1.6 16V 115KM? Ali za navadno 5 vratno astro? Poraba, problemi,...

Namreč lahko jo dobim precej ugodno, pa se odločam za nakup.

PS: dizla ne rabim
wink-1.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.519
950
113
O tem motorju boš zvedu bolj malo. Ker je popolnoma nov.

PS Seveda boš dobil papirnate podatke. Praktični bojo pa bolj težko dostopni, ker teh aster s to mašino še ni veliko na cesti, sploh pa nimajo veliko prevoženih.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
jaz jo imam ne karavana in z tremi vrati ..kaj me pri njej moti ...malo nepregledna,poraba v mestu bi bila lahko kaj nižja manjka ji 6 prestava ker je pri 150 že precej glasna drugače sem pa kar zadovoljen

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Je twinport ja.

Kar se pa glasnosti tiče. Glede na to, da imam sedaj kio in sploh ni izolirana mi verjem, da vem, kaj dejansko pomeni glasnost že pri 120
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Če dobiš kje 27% popusta pa jih 5 kupi.
Hm, spet torej le lapaš...
evil.gif

Sicer pa: sem mislil, da je Renault prešel na diskontno prodajo, pa vidim, da mu Opel zelo zvesto sledi.
evil.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.519
950
113
Od vse konkurence je najhujša notranja konkurenca. (v tem prmeru med OPEL dilerji). Če bi mel za konkurenco VW jo vsaj spluvaš lahko. Enako robo kot jo prodajaš sam in tvoj kolega čez cesto pa ne moreš. Tu je samo MONEY TALKS. Vse ostalo je bluzenje.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:

Od vse konkurence je najhujša notranja konkurenca. (v tem prmeru med OPEL dilerji). Če bi mel za konkurenco VW jo vsaj spluvaš lahko. Enako robo kot jo prodajaš sam in tvoj kolega čez cesto pa ne moreš. Tu je samo MONEY TALKS. Vse ostalo je bluzenje.

Niti ni res. Če si pameten lahko privežeš stranko nase in ustvariš dodaten prihodek v prihodnosti. Npr. jim namesto popusta ponudiš brezplačne servise
smirk-1.gif

PS: Tisti, ki pred mano pljuva brez temeljev čez konkurenco je pri meni zelo na dobri poti, da ne bom kupil nič od njega. Če pa argumentirano dokaže svoje trditve, potem pa to ni pljuvanje in je zame car, saj dokaže, da obvlada stvar.
cheer.gif

Nazadnje urejeno: