"on" smo pridni davkoplačevalci

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
naj živijo kot želijo. sajkek za fotkanje pa se res lahko nasmejijo...

ja zanimivo... hodi v službo, jemljejo podporo, plač.ujejo zavarovanja (ker jih je kljub vsemu strah da "on" pa ne bo poskrbel za njih ko bo res nujno...)

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Matr ste hecni, če bi bili hipiji in ostala alter scena, potem bi bilo vseeno, ker pa so KATOLIKI vas je takoj le pri tem zmotilo. Zanimivo da razne Pediatre, Numye in ostale ne motijo čefurji, čefurska mladina katera po šolah izsiljuje, pretepa sovrstnike, pošiljajo tja v tri krasne starejše, ti j.mater....
Največji nestrpneži ste ravno vi kateri smatrate da ste liberalni, če bi imeli tak pogled bi celo ploskali! Seveda pa nimate jajc ko je treba čefurje in muslije nekam poslati!

Nazadnje uredil moderator:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
robi, ne razburjaj se.

meni je šlo samo v nos to, da govorijo nekaj delajo pa drugače... in pravi "hipiji" živijo samo s svojimi pridelki... brez služb in državnih podpor.

če jim pomaga bog naj ne bodo priklopljeni na JU, mamino kosilo pralni stroj....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Ubogi otroci. Zaenkrat recimo da se nimajo resnih problemov, kako pa bojo funkcionirali, ko bodo prej kot slej vec v kontaktu s svetom?
crazy1.gif

Ni rečeno da bodo otroci ubogi.

Poznam eno tako "krščansko" familijo. Otroke (5) je mama vzgojila tako, da znajo izkoriščati bližnje in daljnje tako kot jih ona. In stvar jim funkcionira.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.132
11.220
113
vseeno, ni rečeno da bodo obsojeni na propad (moralni) kot recimo cigani, ki jih starši naučijo krast že takoj ko shodijo
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Dodatno zdravstveno plačujejo, k zdravniku ne hodijo.. čaki mal.. wtf..

Pa dokler mamica nosi hrano, bo tole delovalo, potem bo pa en dan konec veselja..

a ni to v redu...plačujejo za nas, ki koristimo te usluge

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja pa recimo šola tudi prišpara ko ne rabi novih učitelnov. sedem frocov manj. pa malice, kosila...
bonk.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Matr ste hecni, če bi bili hipiji in ostala alter scena, potem bi bilo vseeno, ker pa so KATOLIKI vas je takoj le pri tem zmotilo.

Za informacijo: Ti si edini, ki mu je pomembna vrsta njihove zablode. Drugi ne delamo razlik med zblojenci.

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mene nebi motilo če bi vso ali veliko večino hrane sami pridelali. čakati, da jim hrano prinese mati/sosedje/socialna/karitas/menihi/misjonarji in kdo vse še nosi tisto hrano, ko še samo ne vedo, ko so prepičani, da z neba pade... to pa me moti. pa nekdo je omenil (bolj v hecu menda) da prispevajo za nataliteto. ja saj kvantiteta je kvaniteta, kvalitete pa prav nobene.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Očitno je ta kvantiteta tudi kvalitetna, saj vsako leto delajo izpite in jih tudi uspešno naredijo, sedaj pa ali je našo šolstvo v nuli ali pa magistrca očitno nekaj nauči.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
juhu osnovno šolo delajo... to je pa res najtežja stvar v življenju. me bolj skrbi, da ne bodo tudi oni ostali tako neproduktivni in jim bo vse on nosil...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Koncept je dober, ker dan danes smo res preveč zbombarirani s tem, da rabimo XYZ stvari, ki so res nepotrebne.

Samo ta familija ima pa dvojna merila, lče se odpovedujejo stvarem naj sem potem "vsemu" zlemu. Kaki pralni stroj, kak računalnik :/ Če so se že odločli za tak stil življenja, je najbolj pametno da se umaknejo v okolico, ki to omogoča.

- Hrano dobivajo, ker se verjetno ljudjem smilijo otroci.
- Sumim, da je mati tudi upokojena, zaradi velike družine.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ko on nebo več tako radodaren, ker so bodo preveč namnožili in niti on nima neomejenega proračuna bodo v njegovem imenu začeli krasti. seveda me briga! pa še kako me briga! vidim, da bodo s temi še veliki problemi.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ne vem, kaj naj rečem, članek je sicer pozitivno napisan, samo življenjski stil pa je ciganski. Če odmislimo to širjenje Njegove besede, samo jemljejo, kjer se da.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
a ni tako, da otroci iz velikih in revnih družin postanejo taki pridni, delovni in uspešni posamezniki - taki pravi borci.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
sklepanje ti je tuje ne? se bolj na čudeže zanašaš.

recimo primer. če pripeljem 200 kmh v 180° ovinek. ovinek je ozek in ob robu ceste je debel trd zid. bremz ne uporabim. vozim predelanega fičota, kjer je varnost druga skrb.
torej
a: zgodi se čudež in umrem
b: jasno je da se bom ubil saj tako narekoujejo izkušnje iz podobnih primerov, fizika in sloh vse okoliščine po katerih lahko sklepam, da se to zame ne bo dobro končalo.

torej sklepam, da bodo s temi še veliki problemi. pa če se bodo enkrat zevedali, da njihov stil vodi v pogubo ali če se bodo precej razmnožili. v obeh primerih bodo problemi. v drugem primeru večji kot v prvem.