OMV SMILE & DRIVE

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ima kdo? OMV S&D

Je to za kj?

Kokr vidm to ni plačljiva kartica za tankat kokr jo ima Petrol
rolleyes-1.gif

A je to res tako težko zrihtat
jezen.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz bom uporabljal te kartice takoj, ko mi dajo popust na bencin, pa magar cent ali dva.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Jst isto, itaq tankam 90% na OMV 10 % pa Agip
wink-1.gif

Če bodo te kartce "samo" ugodnosti za nakup na BS je pa kr neki
crazy1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Naj si nekam vtaknejo te kartice. Zadnja leta sem se izogibal Petrolu in raje tankal na OMV ravno zaradi pretiranega posiljevanja s Petrol kartico in "super akcijami", zdaj pa gre tudi OMV po isti poti.

Plus tega, da so na nekaterih OMV pumpah prodajalci po novem zraven še kelnarji, kuharji, bančni uslužbenci (položnice), poštarji (paketi), ... in če imaš "srečo" čakaš 10 minut, da lahko plačaš gorivo. In ko končno prideš na vrsto, dobiš skoraj očitajoče vprašanje "a samo gorivo boste?"

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kot vidim dobiš za določene pike -> free izdelke kar je nekaj novega kot je bilo do sedaj, kjer si bil posiljen z noži, posodami, kozarci in še kaj. Zato pa je bolje tankati na Agip, kjer te nobeden z ničemer ne posiljuje
wink-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Imam
smile-1.gif

Vzamem vsako kartico, ki mi kdo ponudi
smile-1.gif
... ko tankam pokažem še to .. in se ne obremenjujem če mi kdo kaj ponuja na blagajni, oz. sprašuje po kartici, pa ponavadi ko tankam imam čas. Če opravim tankanje v 5minutah, ali 5,50 mi je vseeno. (Tankam pa ponavadi okoli 50L)

Bom pa vzel en čokoladico zastonj, ko bo dovolj pik.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Na nek način je to popust 1 cent na liter, glede na to da lahko kupiš za 100 litrov bencina čokoladico za 1€....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Te kartice so res katastrofa. Ko mi na petrolu reče kartico vedno odgovorim, če dobim kaj popusta na gorivo. Odgovor je vedno ne in potem odvrnem, da jo ne rabim. Ampak gospod, mamo super akcije. Ja, super, čeprav mate akcije dobim v trgovini še vedno pol ceneje. Potem te pa čukast gleda.

Prideš v zdravstveni dom po vago in ti una razloži kako jo je treba zložiti. Pa gledam jaz tam uno kako zlaga dva kosa in se sprašujem. A ma res opravka s tolk retardiranimi ljudmi ali pa se ji je tolk fajn zdelo, ko je lahko nekaj pokazala, ker nekaj celo zna. Sej ne vem več. Sem ji pustil veselje, da jo je zložila in odnesel že zloženo.
grin1.gif