Ometi

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
A mi lahko prosim kdo pove, koliko bi me stali ometi za ca. 300m2 (120m2 stropov in 200m2 sten).

Cena na m2 za Rofix strojne omete in klasične ročne omete.

Katera izvedba pa je boljša?

hvala

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Lahko ti sporočim na ZS zelo dobrega dečkota, ki ti bo naredil za pravi denar. Dela pa izključno z Rofixovim materialom.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Lahko ti sporočim na ZS zelo dobrega dečkota, ki ti bo naredil za pravi denar. Dela pa izključno z Rofixovim materialom.

lahko b/p

upam samo, da ni predaleč od Maribora
redface-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
hmmm

a ni to vseeno, če me zanima samo cena za m2 (Rofix)?

seveda je vseeno.
navadno ti delajo omet 2d. za odprtinam pa postavijo lovilec materiala, al pa še to ne.

a si ti slišal za špaleto, vogalnik, imaš predstavo, da je omet 3D zadeva..

takim s takim razmišljanjem je smrt delat. boljš it v stečaj

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
hmmm

a ni to vseeno, če me zanima samo cena za m2 (Rofix)?

seveda je vseeno.
navadno ti delajo omet 2d. za odprtinam pa postavijo lovilec materiala, al pa še to ne.

a si ti slišal za špaleto, vogalnik, imaš predstavo, da je omet 3D zadeva..

takim s takim razmišljanjem je smrt delat. boljš it v stečaj
Čak mal. Zdej pa tud men ni jasno. Včasih so m2 seštel in tolk računal. Ne glede na okna in vrata. Kolk manj m2 je blo zaradi okna/vrat v prostoru, tolk več so imel dela z špaletami, pa se je nekje poglihalo. Sej ima vsak prostor okno in vrata. Al kako..?
confused-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Softi, daj si spremeni nick v ASSHOLE
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
bom poklical par majstrov pa jih povprašal po cenah za m2 pa je to to....a se ti zdi normalno, da se vsi spoznamo na omete in da bom mu vse v detajle povedal. Žal druga kot št. oken in površine ne poznam in to je to in če je že nek majstor, bo okvirno vedel kako in kaj, saj ne verjamem, da mu vedno vse stranke povedo to, kaj si ti napisal. Vem samo, da če so steklene površine večje (min. 2.8 x 2.8?), da se tam ne računa zadeva in to je to.

vseeno pa ti hvala za pomoč
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
problem je, ker bo sena lahko precej približna in na koncu je..info iz začetka nepomemben. to govorim.

namesto koliko hočte za m2 se obrni na njih pridite pogledat in anredite oceno.

lej.
jaz sem imel 1300 sit, pa 1500. pa sem pri unem za 1300 natančno vse povedal. in prosil tri dni nej pride narest ponudbo, ne da se zmenimo. je prišel, pa je bil potem ponudba 1700 plus vsaj nekaj vrstic dodatnih del, zaščita oken, zaščita tega, čiščenje....

razumeš sedaj

1300 vs 1700 plus dodatki, ak rje bilo cca 1900 na koncu po m2.

pri prvem je bil pa 1500 pa 700m2, na koncu je hotel računat za 900.

zdej pa glej odstopanja in se čudi.