Se opravičujem. Sem se spomnil na debato glede kopalnice, pa sem lahko zamešal...Novogradnja!
Moj plan (ko me je enkrat prijelo hišo delat) je bil vselitev v štirih mesecih. Klet do prve plošče v enem tednu, gor montažna Kager v dveh tednih. Suhi estrihi in gips ometi, ... Z lahkoto vse v tajmingu - razen narave, ki je bila velika neznanka in smo dva dni po izkopu gradbene jame nehali z gradnjo.bajtas e more sušit par mesecev, vse ostalo je slab kompromis, enako je z ometi, še bolj delikatno z estrihi. Vse vzame svoj čas za kvaliteto.. Drugače pa sem videl že zidane in vseljene v 3 mesecih. Pač je bolj vlažen zrak noter
Cote se sušijo en dan, če ni prisilnega sušenja (odvzema vlage). Pa gre vsega za kak liter vode. Bajta ima nekaj sto ton, kaj misliš koliko časa traja, da gre vlaga ven? Še drva rabijo kako leto, pa so nasekana in naklana na manjše kose.Moj plan (ko me je enkrat prijelo hišo delat) je bil vselitev v štirih mesecih.
Pa kaj si zdaj naredu bajto, al je še samo gradbena jama??Moj plan (ko me je enkrat prijelo hišo delat) je bil vselitev v štirih mesecih. Klet do prve plošče v enem tednu, gor montažna Kager v dveh tednih. Suhi estrihi in gips ometi, ... Z lahkoto vse v tajmingu - razen narave, ki je bila velika neznanka in smo dva dni po izkopu gradbene jame nehali z gradnjo.
Če hočeš bajto na ključ, potem je to itak edina opcija.Kupujte montažne hiše, pa ne boste imeli problemov ne z majstri, ne z ometom in ne s fasado.